Légvárvilág Játszóház Körmenden, a Városi Sportcsarnokban. Kossuth Lajos u. 36.
2019. FEBRUÁR 16-ÁN SZOMBATON

NYERJ CSALÁDI BELÉPŐT!

NEM KELL MÁST TENNED, MINT MEGOSZTANI ÉS MEGHÍVNI 5 ISMERŐSÖD A LÉGVÁRVILÁG JÁTSZÓHÁZBA KISORSOLUNK 2 CSALÁDI BELÉPŐT A LÉGVÁRVILÁGBA, VALAMINT LUFIVAL AJÁNDÉKOZUNK MEG! A játékban február 15. péntek 19:00 óráig lehet részt venni. Sorsolás február 15-én 20:00 órakor, a nyertesek nevét ezen oldalunkon tesszük közzé.
Turnus időpontok:
13:30 – 15:30 óráig
16:00 – 18:00 óráig

Jegyek a játszóház napján vásárolhatóak meg belépéskor. Pénztárnyitás turnuskezdés előtt két órával.
Gyermekjegy: 2000 Ft/ 2h (1 turnus)
Napi gyerekjegy: 2600 Ft (korlátlan időre szól, turnustól független, bármikor lehet érkezni és visszatérő jegy is egyben)
Kísérőjegy: 500 Ft/fő

Infovonal: +36309938919
www.legvarvilag.hu

Játssz Velünk mozogva!
Megosztásokat köszönjük!

TARTSD A SZÜLINAPI BULID NÁLUNK!
Hívd meg kis barátaidat hozzánk és tartsd a szülinapi bulit a Légvárvilágban! Mi a helyet biztosítjuk, egy feldíszített szülinapi sarkot rendezünk be, neked csak a tortát, rágcsát, üdítőt kell hoznod. Ajándékkal kedveskedünk az ünnepeltnek!
Kápráztasd el a barátaidat és lepd meg őket egy hatalmas szülinapi bulival!

Hasznos tanácsok szülőknek, kísérőknek a Légvárazás során!

1. A rossz idő beálltával érdemes vastag zoknit hozni a játszóházba, mivel a gyerekek cipő nélkül rohangálnak. (váltócipőben nem tudnak csúszni) Esetleg papucsot, a mosdóba kirohanni benne.

2. A hosszú ujjú vékony felső a tuti befutó a csúszdán és akkor marad bőr a gyerek könyökén 🙂 (sebtapasz bekészítve a pénztárnál)

3. Szülőknek javasoljuk a sportcipőt vagy kényelmes cipőt

4. Váltóruha ajánlatos mert meglehetősen kiizzadnak, hajszárítót lehet kérni a pénztárnál

5. Praktikus magunkra akasztható kis táskát, oldaltáskát, kis hátizsákkot vagy hasitasit hozni amiben az értékeket (kocsikulcs, pénz, telo) belefér és tudjuk magunkkal vinni miközben loholunk csemeténk után 🙂

6. Túlélőkészlet jöhet (szénsavmentes vizet, kis rágcsát lehet hozni). A kérésünk a szülők, kísérők felé: ugrálás előtt és közben szénsavas üditőt ne itassanak a gyerekkel! A buborék felszabaduló hatása és következménye senkinek sem szerencsés! 🙂 Amúgy is cukros és egészségtelen. A víz a legjobb, szeretett növényeinket sem kólával itatjuk! 🙂

Várunk benneteket!
A Légvárvilág Játszóház csapata! 🙂


Térkép betöltése...

Időpont 2019. február 16., szombat - 13:30 - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Légvárvilág Játszóház Körmenden