Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Középszakasz – 2. forduló
Körmend, 2018. április 11., szerda 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Győrffy Pál, Tőzsér Dénes, Praksch Péter (Gincsai János)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_2phu_4

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/p4WjhzJcGsg

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Középszakasz – 2. forduló (kezdo5.hu)

Egis Körmend (18-9, 4.) – Szolnoki Olaj KK (21-5, 1.)

A Körmend volt az egyetlen csapat az alapszakaszban, amely oda-vissza legyőzte a végül első helyen záró, kupagyőztes Szolnokot, de nagyon nincs formában Gasper Potocnik alakulata – igaz, ez leginkább az idegenbeli meccseiken volt leszűrhető az utóbbi időben, otthon mindig összekapták magukat. A Szolnok is kikapott legutóbb, Kaposváron szenvedett vereséget Dragan Alekszics legénysége, de az előző fordulóban pihentek Perry-ék – ők sincsenek bombaformában, de a pihenő rengeteget érhetett számukra, kicsit felfrissülhettek az alapszakasz lezárását követően. Nagy kérdés, hogy mit láthatunk majd a találkozón – a vasi piros-feketék nagy összeomlásokra voltak képesek mostanában, a negyedkezdésekkel az első felvonást leszámítva komoly gondjaik voltak, ez egészen biztosan nem fog beleférni most sem, viszont saját közönségük előtt kisebb volt a probléma eddig is, és az Olaj ellen láthatóan felszívta magát mindenki az eddigiek során. Szoros csata várható, de az utóbbi hetek után semmilyen eredmény nem lenne meglepő, akár valamelyik fél nagyobb arányú sikere sem.

Az Egis Körmend fogadja az Olaj csapatát (vaol.hu)

A bajnoki alapszakasz győztesét, a Szolnoki Olaj KK csapatát fogadja az Egis Körmend NB I-es kosárcsapata szerdán 18 órai kezdéssel.

Körmenden kezdi a felsőházi középszakaszt az Olaj (szolnokiolaj.hu)

Körmenden kezdi a felsőházi középszakaszt az Olaj. Az MTE a negyedik helyen zárta az alapszakaszt. Érdekesség, hogy a felsőházi csapatok ellen öt győzelmet szerzett és háromszor kapott ki. Az akkor Strahinja Milosevic-et nélkülözni kénytelen Szolnokot november 19-én 76-74-re, legutóbb pedig alig egy hónapja, március tizedikén a Tiszaligetben 75-74-re győzte le. Azon a meccsen Tóth Ádám nem tudott játszani. Vagyis eddig kettőből kettő az MTE Olaj elleni mérlege.

Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK (Bb1.hu)

Az Egis Körmend az egyetlen csapat a magyar bajnokságban, amely még nem kapott ki a Szolnoki Olaj KK-tól. Az alapszakaszban Gasper Potocnik együttese oda-vissza legyőzte a listavezetőt, igaz a két mérkőzésen összesen három pont volt a differencia (76-74 és 74-75). Vojvodáék az első fordulóban szabadnaposak voltak a felsőházban, míg Ferenczék 19 pontos vereséggel kezdtek Fehérváron, ráadásul előtte Pécsen és Kecskeméten is kikaptak.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. április 11., szerda - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK