Egis Körmend – Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 8. forduló
Körmend, 2017. november 11., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Benczur Tamás, Török Róbert, Kulcsár Tibor (Szabadvári János)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_851

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/fWa_elKe4Eg

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 8. forduló (kezdo5.hu)

A Pécs egészen jó teljesítményt hozott idén egészen a múlt hétvégéig, amikor kaptak egy harmincast a MAFC otthonában. Csirke Ferenc nyilatkozta, hogy mentalitásbeli gondjaik voltak – egyértelmű, hogy nem csak ennyire képes ez a keret, most pedig valószínűleg nem lesznek ilyen problémáik, hiszen az egyik bajnokesélyes otthonába, Körmendre látogatnak. A vasi piros-feketék egyelőre 5-1-et tudnak a bajnokságban, a FIBA Europe Cupban nyolc mérkőzést nyertek nyolcból, úgyhogy egyelőre 14 idei találkozójukból mindössze egyet buktak el – voltak ezek között nagyon szoros meccsek, több hosszabbításos ütközet is, de pont ez mutatja, hogy ha nem is megy annyira a játék a körmendieknek, akkor is vannak olyan állapotban fejben, hogy behúzzák a meccseket. Fizikailag sincsenek leharcolt állapotban, miután 11 főt állandó jelleggel rotál Gasper Potocnik, de meccset befolyásoló tényező lehet, hogy játszik-e Fanning – ha nem, és a Pécs a jobbik arcát mutatja, győzelmi esélyei lehetnek a mecsekaljai gárdának, mert az látszódott szerdán, a Balkan ellen is, hogy Fanningnek támadásban főszerepe van, sokszor volt statikus nélküle a hazai gárda. A Pécs legutóbbi találkozójától függetlenül jó meccs lehet ebből, amelyen a Körmend esélyesebb saját közönsége előtt, de az amerikai swingman nélkül lehetnek most is gondjaik.

Férfi NB I.: jön a nyolcadik forduló (kosarsport.hu)

A Körmend hazai pályán fogadja a Pécset

A nemzetközi kupában menetelő – és szerdai győzelmével már továbbjutó – Egis Körmend hazai pályán fogadja azt a Pécset, amely az előző fordulóban harminc pontos vereségbe szaladt bele a MAFC vendégeként. A vasiak öt győzelemmel és egy vereséggel másodikak, míg a baranyaiak három győzelemmel és három vereséggel nyolcadikak a tabellán.

A Pécs következik – Ismét hazai pályán játszik a Körmend (vaol.hu)

Szombaton 18 órától a Pécsi VSK-VEOLIA együttese lesz az Egis Körmend vendége a férfi kosárlabdázók élvonalának 8. fordulójában.

Megpróbáljuk felborítani a papírformát (pvsk-panthers.hu)

Az otthon eddig hibátlan Körmend vendégeiként lépünk pályára szombaton, a bajnokság hetedik fordulójában.

Csirke Ferenc vezetésével az utóbbi években akadt már pár olyan mérkőzése NB I-es csapatunknak, amely a szokásosnál is nehezebbnek ígérkezett. Rájátszásról döntő ki-ki meccsek, szimplán csak a túlélésről szóló bajnoki összecsapások, vagy épp kötelezőnek tűnő győzelmek, amelyek sokkal nehezebben jöttek végül össze, mint ahogyan azt bárki is gondolta volna.

Egis Körmend – Pécsi VSK-VEOLIA (Bb1.hu)

Körmend – Potocnik egy légiósra, Csirke egy magyarra nem számíthat.

Szombat este az Egis Körmend a Pécsi VSK-VEOLIA együttesét fogadja az élvonal nyolcadik fordulójában. A vasiak jó formában várják a találkozót, hiszen a nemzetközi és a bajnoki eredményeiket is tekintve hétmeccses győzelmi sorozatot tudhatnak maguk mögött. A PVSK egyelőre rapszodikus teljesítményt nyújt, két fordulóval ezelőtt hazai pályán simán átléptek a címvédő Albán, majd múlt héten a kiesés ellen küzdő MAFC-nál kaptak ki harminc ponttal.

ÉLŐben közvetítjük a Körmend – Pécs mérkőzést! (hungarysport.hu)

Remek formában vannak a körmendi kosarasok. Gasper Potocnik tanítványai az élvonalbeli bajnoki tabella második helyén állnak, egyetlen vereséget szenvedtek Ferenczék – némiképp meglepetésre a Kaposvár ellen. Azóta viszont visszataláltak a győzelmet jelentő ösvényre és szombat este már a Pécs skalpja a tét. A találkozó pikantériáját az adja, hogy a piros-feketék keretében ott van egy fiatal kosaras, aki a legutóbbi szezonban még a vendégek gárdáját erősítette. Halász Ákos bizonyára izgatottan várja a mérkőzést, amiről Ön sem marad le kedves olvasónk. Kövesse a Pécs körmendi fellépését oldalunkon.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. november 11., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Pécsi VSK-VEOLIA