Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Középszakasz – 10. forduló
Körmend, 2018. május 12., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Földházi Tamás, Minár László, Mészáros Balázs dr. (Forrai Sámuel)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_2phu_19

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): https://youtu.be/TyGzuS8B-g8

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Középszakasz – 10. forduló (kezdo5.hu)

Egis Körmend (19-14, 4.) – KTE-Duna Aszfalt (17-16, 5.)

Ahogyan azt nemrég megírtuk, a két együttes egymás ellen, ugyanebben a felállásban kezdi meg jövő héten a rájátszást, így ennek a mérkőzésnek se tétje nincs, se az nem várható, hogy itt bármelyik gárda bele fog tenni mindent a mérkőzésbe, kiterítve a kártyáit a jövő heti csaták előtt. A Körmend nincs jó passzban továbbra sem, egyetlen egy mérkőzést nyert a gárda a középszakaszban – emiatt és a hazai közönség miatt esélyesebbnek tekinthetőek a vasiak a kiegyensúlyozottabb KTE-vel szemben, mert várhatóan az fog dönteni, hogy ki fogja magát jobban odatenni, és amíg a vendégekről gyakorlatilag tudni, mire képesek, addig a hazaiaknak talán egy fokkal nagyobb szükségük lenne egy önbizalomnövelő győzelemre.

Körmend-Kecskemét rangadó lesz szombaton (vaol.hu)

Utolsó mérkőzésére készül az Egis Körmend a felsőházi középszakaszban, hazai pályán a Kecskemétet fogadják a piros-feketék szombaton este (18.00).

Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt (Bb1.hu)

Nincs tétje a találkozónak, a rájátszás miatt azonban mindkét együttesnek presztízskérdés lehet a holnapi összecsapás. A középszakasz felsőházának utolsó fordulójában, szombaton este Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt meccset rendeznek. Egyik fél számára sincs már tétje a holnapi találkozónak, hiszen már biztos, hogy az MTE a negyedik, míg a KTE az ötödik helyről kezdi meg a rájátszást. Éppen egymás ellen. A két együttes eddig háromszor találkozott egymással a szezonban, kétszer a lila-fehérek, egyszer pedig a vasiak örülhettek.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. május 12., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - KTE-Duna Aszfalt