Egis Körmend – Alba Fehérvár
FIBA Europe Cup, J csoport, 3. forduló
Körmend, 2018. január 17., szerda 18:30 (TV – DIGI Sport 2, 18:15 élő)

Játékvezetők: Nikolaos Somos (GRE), Ilya Putenko (RUS), Zdenko Tomasovic (SVK); ellenőr: Gencsev Plámen (HUN)

FIBA összehasonlítás: http://www.fiba.basketball/europecup/17-18/1701/Egis-K%C3%B6rmend-Alba-Fehervar
Online statisztika: http://www.fiba.basketball/ls/#10857&10912-J-6
Élőképes közvetítés: https://youtu.be/MUtVdtWzvZI

Sajtószemle

Összecsap a Körmend és az Alba a FIBA Europe Cupban is (kezdo5.hu)

Szerda este 18:30-tól két magyar együttes mérkőzik meg egymással a FIBA Europe Cupban – az Egis Körmend az Alba Fehérvárt fogadja. Mivel két magyar együttesről van szó, így olyan rettenetesen hosszú felvezetőt nem igényel a mérkőzésük, mivel mindkét gárdát nyomon követjük hétről-hétre. Azt érdemes kiemelni, hogy bár az Alba igazolt egy új légióst Sir’Dominic Pointer személyében, ő valószínűleg ezen a mérkőzésen nem kap majd szerepet, a FIBA hivatalos honlapján még nem szerepel a neve a székesfehérváriak keretében.

A Körmend a FIBA-kupában fogadja az Alba Fehérvárt (vaol.hu)

Az Alba Fehérvár csapatát fogadja az Egis Körmend szerdán este (18.30) a FIBA Europe Cup második csoportkörének harmadik fordulójában.

Vasban kell bizonyítanunk (albakosar.hu)

Egy győzelemmel és vereséggel állunk a FIBA Europe Cup sorozaton, a J-csoportban előbb a litván Kédainiai városában szenvedtünk hosszabbításos vereséget, majd másfél hete, hazai pályán vertük két ponttal a török Demir Insaat gárdáját. A harmadik feladat megoldására szerdán, 18.30-kor kerül sor Körmenden, az Európa Kupában érthetően mindkét magyar gárda továbbjutásban gondolkodik. A győztes közelebb kerül álmai megvalósításához, ugyanis mindkét fél ötvenszázalékos mérleggel rendelkezik. Az Egis kikapott Isztambulban, majd huszáros hajrával, Ferencz és Halász remeklésével, hatalmas csatában, hazai pályán legyűrték a litvánokat.

EC: Egis Körmend – Alba Fehérvár (Bb1.hu)

Körmenden a regenerálódásé volt a főszerep. Dzunics azt mondja, nem indulhatnak ki a legutóbbi egymás elleni meccsükből. A FIBA Europe Cup második csoportkörének harmadik fordulójában magyar derbit rendeznek, az Egis Körmend az Alba Fehérvárt fogadja.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. január 17., szerda - 18:30

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Alba Fehérvár