Az Egis Körmend kosárlabda csapata hosszú szünet után, vasárnap 14:10-től lejátssza az új idény első mérkőzését.

A Körmend ellenfele a Kaposvári KK lesz, akik eredetileg Sopronban játszottak volna, de a vírushelyzet közbeszólt.

Egis Körmend – Kaposvári KK

Körmend, 2020. október 18., vasárnap 14:10 (TV: Duna World, M4 Sport+)

Játékvezetők: Földházi Tamás Péter, Török Róbert, dr. Mészáros Balázs (Ellenőr: Gorka Szabolcs Zsombor)

Élőképes közvetítés: [ L I N K ]

Online statisztika: [ L I N K ]

A Körmend csapata négy koronavírus fertőzöttet lesz kénytelen nélkülözni, míg a somogyiak közül többen is sérüléssel bajlódnak, de várhatóan vállalják a játékot.

A mérkőzésre a belépőjegyeket vasárnap, 12 órától lehet majd vásárolni 1900 és 1400 forintos áron.

Az Egis Körmend felhívása:

Viseljük a maszkot vasárnap!

Tisztelt Szurkolóink!

Vasárnap végre elkezdődik az új idény számunkra is. Csapatunk, az Egis Körmend a Kaposvári KK együttesét fogadja 14:10-től.

Ahogy jeleztük már, klubunk azt szeretné, ha a hazai mérkőzéseket akár telt ház előtt rendezhetnénk meg, létszámkorlátozás nélkül.

Erre akkor lesz lehetőségünk a jövőben is, ha valamennyien fegyelmezetten betartjuk az egészségügyi rendszabályokat.

A beléptetésnél most is mindenkinek meg fogjuk mérni a testhőmérsékletét. Amennyiben ez eléri vagy meghaladja a 37 fokot, úgy a beléptetést nem engedélyezhetjük.

Mindenkit számára kötelező a kézfertőtlenítés, ehhez a bejáratoknál biztosítani fogjuk a fertőtlenítő szereket.

Kérjük, hogy a büfében egyszerre legfeljebb tíz ember tartózkodjon, a másfél méteres távolság betartásával. A helyiségben csak a vásárlás erejéig tartózkodjanak, az ételeket és italokat ne ott fogyasszák el.

Ha az időjárás megengedi, akkor a legjobb, ha ezt a csarnokon kívül teszik meg.

És ami talán a legfontosabb, hogy végig mindenki viselje a maszkot, hogy vigyázzunk egymásra, hogy minimalizáljuk az esetleges fertőzés lehetőségét.

A maszkviselést figyelni fogják minden mérkőzésen, ráadásul ezúttal országos televízió kamerái előtt rendezzük a találkozót, és ha azt tapasztalják, hogy nem teszi meg azt mindenki, ha nem vagyunk fegyelmezettek, akkor be fogják vezetni a létszámkorlátozást, ami ülőhelyeknél minden egyes ember között két üres széket illetve egy üres sort jelentene. Állóhelyen sem lehetne egymáshoz közelebb lenni másfél méternél. Ebben az esetben mintegy 400-450 ember tekinthetné meg a helyszínen a mérkőzéseket. Sokan kívül maradnának a csarnokból, ami a csapat számára is hátrányt jelentene.

Mindannyiunk érdeke tehát, hogy fennmaradhasson az az állapot, hogy aki szeretne jönni, az ott lehessen a hazai mérkőzéseken.

Viseljük a maszkot, szurkoljunk minél többen a csapatunknak!

(9900.hu)