Ziga Mravljak szerint Xeyrius Williams kiváló versenyző, aki minden csatát meg akar nyerni

0
123
Žiga Mravljak (Egis Körmend)
Žiga Mravljak (Egis Körmend)

Az Egis Körmend új vezetőedzője, Ziga Mravljak jellemezte röviden a körmendiek újonc légiósát a csapat hivatalos oldalán.

Xeyrius Williams négyes poszton bevethető, 206 centiméter magas, 93 kilogramm súlyú játékos, aki a kiváló első három egyetemi évét a Dayton Flyers együttesénél töltötte.

Az Egis Körmend hivatalos közleménye:

Ziga Mravljak véleménye Xeyrius Williamsről

„Xeyrius már jó ideje ott szerepelt a kívánságlistánkon. A szakmai stábban mindannyian nagyon örülünk, hogy Körmendet választotta első kihívásának Európában. Mint minden más jelöltünk esetében, úgy erre a pozícióra is olyan játékost kerestünk, aki megfelelő személyiséggel, remek emberi tulajdonságokkal rendelkezik. Xeyrius kosárlabdás családból érkezik, így a sportág gyermekkora óta része volt az életének. Kiváló versenyző, akik meg akar nyerni minden csatát. Ez lesz az, amit az egész csapatunktól látni szeretnék majd a következő szezonban.

Ő olyan játékos, aki jó dobókészséggel rendelkezik, ugyanakkor remekül szedi a lepattanókat is. Jól használhatjuk a gyűrűtől távol, de annak közelében is.

Biztos vagyok benne, hogy a szurkolóink is elégedettek lesznek majd vele és hozzásegíthet minket ahhoz, hogy sikeres legyen a szezonunk.”

(bckormend.hu)