Bana pávatánca

0
318

Szánalmas, ahogy a Jobbikból kiugrott, újabban a Vas megyei baloldali szervezetekhez dörgölőző Bana Tibor „független” országgyűlési képviselő a helyi Jobbikból megmaradt utolsó mohikánjával egy „pávatollat a fenekébe tűzve” a körmendi Bartók lakótelepen más munkájának az eredményével pózol.

A balra húzó képviselő ugyanis a közösségi médiában saját munkájának gyümölcseként mutatja be a lakótelep rozsdafoltjának számító 5-ös tömb felújítására mutató eredményeket. A képviselő teszi mindezt úgy, hogy halvány fogalma sincs a városban folyó munkáról, egy jó ideje nem jelenet meg egyetlen hivatalos rendezvényen vagy más eseményen sem a településen. Vélhetően budapesti bázisról tekint le csupán a vidékre, éppen ezért szeretnénk őt emlékeztetni arra, hogy nem illik más tollával ékeskedni.

A facebook poszthoz csatolt fotó egyébként vélhetően egy korábbi választáshoz kapcsolódó látogatást örökít meg, ezzel is azt mutatva, hogy Bana Tibor ritka vendég Körmenden, az általa szeretettként emlegetett város erőfeszítést, tájékozódást nem, csupán egy bejegyzést érdemel.

A körmendi jobboldal úgy véli, kritikán aluli, ahogy az ex Jobbikos kávéfőző kislány más munkájának az eredményével kampányol, és így téveszti meg a városban élőket.

(9900.hu)