A körmendi Rába Szabadidőcentrum igazi fesztiválközpont lesz a nyáron

Az első nagykoncert a Hooligans fellépése lesz július 4-én, előtte a kiváló Zaporozsec mutatja meg magát! Kapunyitás 19 órakor.

0
357

Magyarország Kormánya a koronavírus-járvány okozta vészhelyzet utáni időszakra ötszáz főig engedélyezi a zenés, táncos rendezvények megtartását.

A koronavírus miatt idén elmaradt a körmendi 11. Alterába Fesztivál, de a szervezők sikeres, kitartó munkájának hála sikerült a rendezvényt áthelyezni egy másik dátumra, ami 2021. július 13-17!

Körmend és környéke az elmaradt Alterába Fesztivál ellenére sem marad élőzenés koncertek nélkül, hisz a fesztivál helyszínéül szolgáló Rába Szabadidőcentrumban július 4-én 21 órakor Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Hooligans lép fel! Felvezető műsorként 20 órától a szentgotthárdi gyökerekkel rendelkező Zaporozsec zenekar lép fel. Gyere és szerezd be mielőbb a limitált darabszámú jegyeket, melyeket online  »»» ITT «««!

A teljes nyarat lefedő programsorozatról Hegedűs László, a rendezvények főszervezője beszélt a 9900.hu oldalnak:

– Valójában, március óta -, amikor bejelentették a zenés, táncos rendezvények betiltását, – folyamatos munka zajlott a háttérben. Augusztus 15-ig tiltás van nagyrendezvényekre, de szakmai szövetségekkel, mint a Magyar Fesztivál Szövetség, a Music Hungary Szövetség rendszeres egyeztetés és lobbi munka folyt. Így bíztunk egy 500-800-as feloldásban, ami 500 fővel megtörtént. Mivel nagyon előre dolgoztunk a managerekkel, így kész programmal tudtam előrukkolni, a bejelentést követő 6 órán belül, így országosan is elsőként építettük fel a körmendi nyarat. Nagy zenekarok, mindenki által kedvelt előadók érkeznek a Rába Szabadidőcentrumba július 4-től augusztus 19-ig bezárólag minden hétvégén. Egyedül a július 25-i hétvége marad ki, akkor Bükön zenélek a Kiscsillag és Irie Maffia után – mondta a körmendiek által csak Hegének hívott főszervező.

A nagyérdemű közönség természetesen arra a legkíváncsibb, hogy mikor lesz az első nagykoncert, mikor mehetnek szórakozni, bulizni.

– Az első nagykoncert a Hooligans fellépése lesz július 4-én, előtte a kiváló Zaporozsec mutatja meg magát! Kapunyitás 19 órakor, a Zaporozsec 20.00-kor kezd, míg a Hooligans 21.00-kor kezdi szórakoztatni a kilátogatókat! Figyelünk arra, hogy a koncertek legkésőbb 1 órakor befejeződjenek, hogy az emberek tudjanak pihenni. Mégis azt gondolom, hogy ez elfogadható, hiszen megérdemlik az emberek a kikapcsolódást, főleg, hogy utazni sem kell egy-egy remek koncerttért – zárta a felvezetőt Hege.

Végül álljon itt a körmendi nyár programja:

  • július 4., szombat: Hooligans, Zaporozsec »»» JEGYVÁSÁRLÁS «««
  • július 11., szombat: ROAD
  • július 17., péntek: Bagossy Brothers Company, Pál Kriszti akusztik
  • július 18., szombat: Depresszió
  • július 31., péntek: 30Y
  • augusztus 1., szombat: Pál Utcai Fiúk, Feel Good
  • augusztus 7., péntek: Esti Kornél, Ricsárdgír
  • augusztus 8., szombat: P. Mobil
  • augusztus 15., szombat: Honey Beast
  • augusztus 19., szerda: Rába parti Retro Party Dévényi Tibi bácsival és DJ Dominique-kel. Asszisztens: Johnny (Németh Zsolt). A rendezvényre jegyek elővételben a tixa.hu oldalon válthatók.

A 2021. július 13-17. között megrendezésre kerülő 11. Alterába Fesztiválra jegyek már megválthatók a tixa.hu oldalon.

(9900.hu)