Žiga Mravljak az Egis Körmend vezetőedzője

Žiga Mravljak három szezonra kötelezte el magát az Egis Körmendhez.

0
154
Žiga Mravljak (Egis Körmend)
Žiga Mravljak (Egis Körmend)

Az Egis Körmend sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a távozó Matthias Zollner helyét Žiga Mravljak veszi át.

Žiga Mravljak jól ismeri az Egis Körmend játékoskeretét, a klub mindennapi életét és van már vezetőedzői tapasztalata is, ezért kézenfekvő volt, hogy ő irányítsa tovább a szakmai munkát.

Žiga Mravljak a mai aláírással három szezonra kötelezte el magát az Egis Körmendhez.

Az Egis Körmend hivatalos közleménye:

Žiga Mravljak lesz az Egis Körmend vezetőedzője

Csapatunk a mai napon sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 33 éves szlovén szakember személyében találta meg új vezetőedzőjét.

Žiga Mravljak 2016 végén érkezett először Körmendre, hogy Hencsey Tamás mellett segítse az akkori vezetőedző, a szintén szlovén Gasper Potocnik munkáját. Távozásukat követően Szlovéniában dolgozott, számos korosztályos sikert elérve. Majd 2019 nyarán visszatért városunkba, hogy a Matthias Zollner által vezetett szakmai stábban dolgozzon. Egyrészt másodedzői feladatokat látott el, másrészt ő irányította a klub ifjúsági programját, amelynek keretében számos fiatal került Körmendre, akik a korábban is itt nevelkedett játékosokkal együtt ígéretes alapot jelenthetnek a klub számára a következő esztendőkre.

Miután Matthias Zollner távozott a csapattól, szükségünk volt egy olyan szakemberre, aki tovább viheti a magas színvonalú szakmai munkát.

Žiga Mravljak jól ismeri a játékoskeretünket, a klub mindennapi életét és van már vezetőedzői tapasztalata is, ezért kézenfekvő volt, hogy ő irányítsa tovább a szakmai munkát.

Žiga Mravljak a mai aláírással három szezonra kötelezte el magát az Egis Körmendhez.

A részletekről később jelentkezünk információkkal.

(bckormend.hu)