Durázi Krisztofer további három évig az Egis Körmend játékosa

Az előző évadban is remekül teljesítő játékos elfogadta az Egis Körmend ajánlatát, amely a következő három idényre szól.

0
159
2020-02-01 - Egis Körmend - PVSK-Veolia 79-80 - Durázi Krisztofer
2020-02-01 - Egis Körmend - PVSK-Veolia 79-80 - Durázi Krisztofer

Az Egis Körmend kosárlabda csapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy Durázi Krisztofer további három évig a csapat játékosa lesz.

Durázi Krisztofer 2019 nyarán került a körmendi csapathoz, ahol a szezon során 18 elsőosztályú mérkőzésen lépett pályára. Átlagban 4,7 pontot dobott és 2,1 lepattanót szedett. A legjobb meccse a hazai Kaposvár elleni volt, mikor is csereként pályára lépve 12/3 pontot dobott, leszedett 5 lepattanót 21 perc alatt, mindezt 17 IBM érték mellett.

Az Egis Körmend hivatalos közleménye:

Örömmel jelentjük be, hogy újabb fiatal játékos kötelezte el magát hosszabb időre klubunkhoz.

Durázi Krisztofer korábbi szerződése szerint még egy évig biztosan az Egis Körmend játékosa lett volna, ugyanakkor klubunk egy olyan megállapodást kínált neki, amely az előttünk álló három évadra szól. A múlt nyáron indított programunk jegyében valamennyi fiatal kosarasunkkal hosszabb távon tervezünk, építkezünk. Örömünkre szolgált, hogy az elképzeléseink találkoztak, hiszen az előző évadban is remekül teljesítő játékos elfogadta a megállapodást, amely a következő három idényre szól.

(bckormend.hu)