Válasz az MMM leköszönt körmendi koordinátorának nyílt levelére

0
194

A Mindenki Magyarországa Mozgalom volt körmendi koordinátorát megihlette a Körmendi Kossuth Kör Facebook posztos k***a anyázása, ezért nyílt levelet küldött szerkesztőségünkbe, melyet változtatás nélkül közöltünk.

A leköszönt koordinátor Facebook bejegyzésben is megjelentette nyílt levelét, melyben írja, hogy

„A szövegben említett korábbi Kossuth Körös írásról is eljutattam a véleményemet az oldal szerkesztőihez. Ezért bátran kijelentem, hogy az írás szerkesztője tudatosan csúsztat.”

Ezzel csak az a gond, hogy szerkesztőségünkbe egyetlen e-mail sem érkezett ezzel kapcsolatban, így nem is tudtunk ezzel foglalkozni. Az pedig határozottan visszautasítom, hogy tudatosan csúsztattunk volna!

A leköszönt koordinátor írja, hogy

„… Ezeket a tényeket a 9900 szerkesztősége tudomására hoztam már korábban.”

A leköszönt koordinátor ezzel kapcsolatban szintén nem juttatott el semmilyen közleményt szerkesztőségünkbe, így nem is tudtunk ezzel foglalkozni.

A leköszönt koordinátor Facebook bejegyzéséhez elsőként szólt hozzá, melyben a következőt állítja:

„A nyílt levelet itt is megjelentetem, mivel a 9900.hu oldalon azonnal törölte a szerkesztő.”

A leköszönt koordinátor figyelmébe ajánlom, hogy nem a cikkhez szólt hozzá, hanem a weboldal kapcsolat funkcióját használva küldött üzenetet. Ezért a 9900.hu oldalon nem volt mit törölni, mert a leköszönt koordinátor nem is jelentetett meg ott semmit.

A fentiek fényében felszólítom a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) leköszönt körmendi koordinátorát, hogy tartózkodjon a valótlanságok közlésétől, ellenkező esetben megteszem a szükségszerű jogi lépéseket!

Kérem a Mindenki Magyarországa Mozgalom leköszönt körmendi koordinátorát, hogy válaszom megjeleníteni szíveskedjen, hasonlóan saját bejegyzéséhez!

(Büki Zoltán, 9900.hu tulajdonosa)