Büntetett előéletű a körmendi városi képviselő?

0
2640

A legutóbbi képviselő testületi ülés alkalmával engedély nélküli fa és cserje kivágás kapcsán került vitába a Horvátnádaljai temető gondozásával megbízott vállalkozás képviselőjével Petrovics László képviselő.

Horvátnádaljai olvasónk szerint ez nem meglepő, hisz Petrovics László – alias Krúzó – állítólag leginkább az általa elkövetett erőszakos cselekményekről ismert lakókörnyezetében.

A Vas Népe és internetes kiadása, a vaol.hu korábban ezt írta:

Késelés egy borozóban

Vasárnap hajnalban fél 3 körül Körmend-Horvátnádalján – szóváltást követően – egy részeg személy egy borozóban két személyt megkéselt: egy körmendi lakos jobb combját megszúrta, majd megvágta egy másik körmendi személy bal fel-, illetve alkarját.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a tettes szintén Körmenden lakik. A tettest a járőr a lakásán elfogta és előállította Körmendi Rendőrkapitányságra.

Az elkövetőt ittasága miatt nem tudták kihallgatni, ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt bünetőeljárást kezdeményeztek.

Forrás: vaol.hu

Szerettük volna megkérdezni az önkormányzati képviselőt, hogy a „Késelés egy borozóban” című írásban ő volt-e az említett elkövető? Amennyiben igen, akkor milyen büntetést kapott cselekedetéért, illetve méltónak érzi-e magát a városrész képviseletére az ittasan okozott súlyos testi sértés ellenére?

Megkeresésünkre eddig nem reagált, természetesen amint válasz érkezik, frissítjük cikkünket.

(9900.hu / Fotó: Petrovics László Facebook oldala)