Feri hétvégén nem dolgozik

0
258

Olvasóink ismét érdekes dologra hívták fel figyelmünket a csütörtöki képviselő-testületi ülés kapcsán, melyről több vicces mém is készült – ezek közül egyet itt is megosztunk.

Zsebe Ferenc a csütörtöki képviselő-testületi ülésen azt kérte, hogy az aktuálisan megtárgyalandó anyagot ne pénteken küldjék ki neki, mert hétvégén Ő nem dolgozik, nem tud foglalkozni a város ügyeivel, nem tud felkészülni a hétfői bizottsági ülésre.

Az ellenzéki képviselők egyik első módosító javaslata az szervezeti és működési szabályzat megalkotása kapcsán az volt, ha nem vesznek részt a képviselő-testületi ülésen és ezt valamilyen módon igazolni tudják (nem fejtették ki, hogy milyen módon), akkor is járjon nekik a képviselői tiszteletdíj.

Lassan megszokottá válik, hogy csupán saját érdekeiket képviselik, de úgy tűnik, hogy már nyíltan ki is mondják, hogy csak a kamera előtt aktívak és hétvégén nem dolgoznak.

A képviselő úr elfeledkezik azokról az emberekről, akik érdekét képviselnie kell(ene), elfeledkezik arról, hogy sokan folyamatos műszakban, akár hétvégén is dolgoznak.

(9900.hu)