A körmendi ellenzék nem úgy politizál, mintha része volna a körmendi közösségnek, nem fék és nem segíteni akaró korrektor, csak gyermekesen mindent ellenez. Gáncsoskodik.

A mai napon a képviselő testület újra tárgyalta a vásárcsarnok ügyét, a legutóbbi ülés óta a hivatal arról értesült, hogy van esély arra újra megnyitják a piac építésére irányuló pályázati felhívást, amelyen egy jóval magasabb a teljes beruházást finanszírozó összeg elnyerésére nyílik lehetőség.

Tekintettel arra, hogy az önkormányzat a beruházást nem kezdte meg, így van lehetősége arra, hogy saját forrás bevonása nélkül végezze el a fejlesztést.

Mint ismert, az előző testületi ülésen a körmendi vásárcsarnok megépítését a magukat függetlenek nevezők csoportja nem támogatta és halasztható sokadrangú fejlesztésként kezelte. A baloldali értékrendek mellett hitet tevő képviselők arra hivatkoztak, hogy túlságosan nagy anyagi megterhelést jelentene ez a város költségvetésének.

Ma kiderült, hogy nem erről van szó, hisz a beruházást teljes egészében finanszírozó pályázat benyújtását is elutasították.

Most már komolyan felmerül a kérdés, ekkora a káosz a fejekben vagy egyéni érdekek mentén mozognak?

(9900.hu)

1 COMMENT