A körmendi ellenzéki képviselők szerint felesleges a fedett vásárcsarnok Körmenden

Van olyan képviselő, aki felesleges pazarlásnak tartja a beruházást és javasolta annak elvetését. A testület végül 8 igen 4 ellenzéki ellenszavazat mellett továbbra is támogatja a beruházás megvalósulását.

0
513

Fontos fejlesztéseket érintő döntések megerősítéséről, például a közvilágítás fejlesztéséről, az új vásárcsarnokról is tárgyalt csütörtöki ülésén a körmendi közgyűlés, olykor kemény viták zajlottak a magát függetlennek nevező ellenzék és a város vezetése között.

Korábban döntés született a közvilágítás korszerűsítésről, valamint arról, hogy mintegy 130 millió forint pályázati forrásból és a helyi önkormányzat támogatásának köszönhetően egy 476 négyzetméter alapterületű vásárcsarnok épül Körmenden.

A beruházás keretében a Bástya utcai SPAR mögötti területen új parkolókat, biciklitárolókat és egy rendezvény helyszínt fognak kialakítani, amely termelői piactérként, alkalmanként felállítható színpaddal rendezvények lebonyolítására is alkalmas lesz.

Szlávik Csaba egyéni független képviselő felesleges pazarlásnak tartja a beruházást és javasolta annak elvetését. A testület végül 8 igen 4 ellenzéki ellenszavazat mellett továbbra is támogatja a beruházás megvalósulását.

(9900.hu)