Ungár Péter elővette régi eszközét és közvéleménykutatásnak álcázott telefonhívásokkal zaklatja a szombathelyi embereket – olvasható a szombathelyi Fidesz pénteken kiadott közleményében.

A közlemény kitér rá, hogy a tavalyi országgyűlési kampányban az óbudai körzetben hasonló eszközökkel zaklatta Ungár az embereket. Akkor a választási bizottság elmarasztalta őt ezért és eltiltotta a további jogsértéstől. Ő azonban büszkén hirdette, hogy ez a zaklatás kampányának szerves része.

A Fidesz helyi szervezete figyelmeztet, hogy most ugyanezt alkalmazza Szombathelyen is, azzal a különbséggel, hogy nemcsak a telefonhívásokban hazudik, hanem a saját maga által fizetett bértollnokokkal íratott cikkben is.

A Fidesz kiemeli, hogy semmi köze nincs ezekhez a hívásokhoz, az érintett laptól haladéktalanul helyreigazítást kérnek és felszólítják Ungár Pétert, hogy haladéktalanul távozzon a szombathelyi közéletből.

Azok után, hogy Nemény Andrásnak nem okoz gondot, hogy jogtalanul lemásoljon és kirakjon több száz kampányeszközt, ami mintavédelmi oltalom alatt áll, most csapatának tagja, Ungár „Rózsadomb” Péter hazudja tele a várost. Meg fogjuk védeni a bűnöző baloldaltól városunkat, Szombathely ennél sokkal többet érdemel! – olvasható a szombathelyi Fidesz közleményében.

(Forrás: Fidesz Szombathely, Fotó: PestiSrácok/Horváth Péter Gyula)