Az Egis Körmend kosárlabda csapata hivatalos közleményben tudatta, hogy egy újabb amerikai fiatalemberrel bővült csapat kerete, miután aláírta a neki kínált szerződést Jordon Varnado.

A 22 éves, 201 centiméter magas kosaras első hivatásos idényét kezdi meg Körmenden, ahol a négyes poszton számítanak rá.

Az Egis Körmend hivatalos közleménye:

Jordon Varnado is az Egis Körmendben kezdi meg profi pályafutását

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy egy újabb amerikai fiatalemberrel bővült csapatunk, az Egis Körmend kerete, miután aláírta a neki kínált szerződést Jordon Varnado.

Az 1997. május 12-én született, 201 centiméter magas kosaras egyetemi évei alatt a Troy University játékosa volt. Utolsó idényében 33.9 perc alatt 21.45 pontot átlagolt. A triplákat 40.7, míg a büntetőket 71.7 százalékkal értékesítette. Átlagban 7.8 lepattanót szedett és 1.15 blokkot adott. Teljesítménye alapján meghívást kapott a Toronto Raptors NBA Summer League keretébe, ahol három mérkőzésen lépett pályára. Első hivatásos idényében a négyes poszton számítunk tőle meghatározó teljesítményre az Egis Körmend játékosaként.

Utolsó egyetemi idényének legszebb megmozdulásai itt láthatók:

(bckormend.hu)