Körmendi Fidesz: Bana Tibor foglalkozzon valódi problémákkal

1
162

A Fidesz Körmendi szervezete az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:

Bana Tibor a Parlament költségvetési vitájában ismét elővette a több, mint két éve puffogtatott abszurd és hazug állításait. A Jobbikos képviselő ismételten úgy nyújtott be Körmendet érintő módosító indítványokat a költségvetéshez, hogy arról sehol, semmilyen szinten nem egyeztetett a város vezetésével. Tette mindezt úgy, hogy felszólalása hemzsegett a szándékos csúsztatásoktól és hazugságoktól. Ezt a fajta öncélú és hazug politikai színjátékot szervezetünk teljes mértékben visszautasítja és elfogadhatatlannak tartja. Bana Tibor képviselősége előtt soha korábban nem volt arra példa, hogy országgyűlési képviselők úgy próbáljanak meg Körmendet érintő, jelentős kérdésekről döntést hozni, hogy azt előzetesen nem egyeztették a város vezetőségével.

Elvárható lenne, hogy a képviselő tiszteletben tartsa, hogy nem ő irányítja Körmendet Szentgotthárdról!  Egyúttal felhívjuk a figyelmét arra, hogy a város polgármesterét továbbra is Bebes Istvánnak, a térség országgyűlési képviselőjét pedig V. Németh Zsoltnak hívják, bármennyire is fájdalmas ezt a Jobbiknak elfogadni. Az ilyen és ehhez hasonló pártpolitikai akciók viszont veszélyeztetik a folyamatban lévő fejlesztéseket, és fejlesztési terveket városunkban, és egyetlen célt szolgálnak: elfedni a Jobbik széthullását, és csúfos szereplését az Európai Parlamenti választásokon. Ismételten felszólítjuk tehát a képviselőt, hogy a jövőben tartózkodjon a Körmendnek ártalmas és veszélyes politikai akcióktól!

Fidesz Körmendi Szervezete

1 hozzászólás

  1. A helyi Fidesznek inkább meg kellene köszönni a mocskolódás helyett, hogy valaki foglalkozik Körmenddel a parlamentben. Milyen egyeztetésről beszélnek, hol lehet a Fidesszel egyeztetni amikor soha nem hallgatnak meg senkit, vicc. Körmenden fejlesztések hol, talán a kosaras légiósoknál, mert máshol nem nagyon vannak. 20 éve nem jött ide normális munkahely, mindenki a szomszédos városokba jár dolgozni, inkább erről nyilatkozzanak. Mozi, Bartók 5, a nem rég felújított de szétesőben lévő fő tér, a belváros csodás szökőkútja……”Veszélyes politikai akció” 😀 Kérem önöket ne gerjesszék a feszültséget és kicsit nem ártana visszavenni abból a bizonyosból, mert egy Fidesz által kézzel vezérelt Állami Számvevőszékkel nem nehéz tönkretenni egy pártot se.