Olaszországból hozott érmet a körmendi Castrum Sec-Dinamica SE versenyzője

0
199
Horváth Szabolcs (Castrum Sec-Dinamica SE)

Egy hónappal a nagy sikerű budapesti kick-box világkupát követően a VK-sorozat olaszországi – létszámában a magyar viadalt megközelítő – állomásán lépett tatamira a Castrum Sec-Dinamica SE egy versenyzője, akinek ez volt a főpróba az augusztusban Győrben megrendezendő Európa Bajnokságra.

A 42 ország közel 1400 sportolóját felvonultató világverseny igazi jó felkészülésnek bizonyult.

Horváth Szabolcs kadet-1, -32kg, két szabályrendszerben is versenyzett.

Először light-contactban lépett tatamira, sajnos német ellenfele pörgősebb játéka hozott sikert. Sajnos Szabolcs így kiesett a további küzdelmekből.

Szerencsére még ott volt a másik szabályrendszer, ahol bizonyíthatott. Kick-ligtban egy hajszállal maradt le a döntőbe jutásról. Szabolcs jobban kezdett olasz ellenfelénél, de valahogy a bírók az olasz fiút látták jobbnak. Szabolcs bronzéremmel gazdagíthatta éremgyűjteményét.

Gratulálunk Szabolcsnak! Bizakodva indulhat a főversenyen, ahol remélhetőleg bizonyítani is fogja rátermettségét.

Andorka Imre: – Köszönjük az egész éves támogatást Körmend Város Önkormányzatának, Bebes István Polgármester Úrnak, a Castrum Sec Kft- nek, és egyéni szponzorunknak, Körmendi Ferum-S Kft- nek! Kiemelt köszönet jár valamennyi sportolónk, versenyzőnk Családjának, hiszen nélkülük ezek a gyerekek, fiatalok nem állhatnának ma a tatamikon, dobogókon!

(Andorka Imre)