Hende Csaba (Fidesz) az adócsökkentés költségvetésének nevezte a 2020-a büdzsét, amelyben 500 milliárd forint adócsökkentést tervez a kormány. Hozzátette: a jövő évi költségvetés megvédi a gazdaság eddigi eredményeit, ütésállóbbá teszi a magyar gazdaságot, megerősíti a családok helyzetét, megvédi magyar gazdaság szereplőit és jelentősen javítja a magyar cégek fejlődési lehetőségeit.

A képviselő ismertette a gazdaságvédelmi akcióterv részleteit, kiemelve a foglakoztatás további bővülése érdekében tett lépéseket és a szociális hozzájárulási adó mérséklését.

Hangsúlyozta: most azok a Gyurcsányék álltak az ellenzék élére, akik egyszer már tönkretették az országot, és megszorításokkal sújtották a gyermekes családokat. Ők most is veszélyeztetnék a magyar gazdaság eredményeit, több hatalmat adnának Brüsszelnek és a külföldi gazdasági érdekeknek – tette hozzá.

Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára a magyar gazdaság uniós átlagban is kiemelkedő növekedését hangsúlyozta, kiemelve, hogy a magyar kormány elkötelezett az eddigi gazdasági eredmények megőrzésében.

(MTI, fidesz.hu / MTI fotó: Balogh Zoltán)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, adja meg a megjegyzést!
Kérjük, adja meg a nevét!