Rábahídvégről jöttünk, mesterségünk címere: DARTS.

0
86
Körmend-Rábahídvég NBIII-as darts csapat
Körmend-Rábahídvég NBIII-as darts csapat

Talán sokaknak már nem kell bemutatkoznunk:

Rábahídvégről jöttünk, mesterségünk címere: DARTS.

Idén januárban létrejött az átigazolás, amit régóta vártunk. 6 fővel váltottunk klubot annak reményében, hogy játéktudásunkkal, eredményeinkkel és csapatszellemünkkel hozzájáruljunk a körmendi dartsélethez.

A társulat magja már három csapatbajnoki szezont tudhat a háta mögött, így valamely tapasztalatunk már van ebben a versenyszámban. Előzőleg valamennyi szezonunkban az aktuális csoportunk második helyén végeztünk (2016 – Keszthely, 2017- Sopron, 2018 – Zalaegerszeg ellen maradtunk alul), így motivációban nem lesz hiány. Csapatunk egy valódi baráti társaság, ezért nem volt soha vita egy-egy gyengébb szereplés után.

A klubhoz való igazolásunk okán két új játékos is belépett a körmendi klubba és így csapatunkba: Biró-Balogh Zoltán és Tóth Gergő. Mindkettőjüknek az első szezonja lesz ez, ahogyan a jövő szombati megmérettetés csapatunk számára lesz az első alkalom, ahol debütálhatunk Körmend színeiben. Ellenfeleink pedig:

BEAC Hollywood, Kolor DSE Elvira, Darányi KSE I

Mivel központosítva lett a csapatbajnokság így nem ismerjük egyik ellenfelet sem személyesen, de azt tudjuk, hogy a darányi csapat tavaly még egy osztállyal feljebb versenyzett az NB II-ben, illetve egyénileg is országosan elismert versenyzőik vannak, ha csak az idei Nemzeti Bajnokság fordulóin szerzett eredményeiket nézzük (mind felnőtt, mind utánpótlás)

Célunk az idei évre hogy minél jobb eredményt érjünk el a csoportban és megcélozzuk az év végi NB III-as döntőt.

Csapatunk tagjai:

Biró-Balogh Zoltán, Biró Martin, Farkas Dániel, Farkas Máté, Góger Tamás, Horváth László, Tóth Gergő, Pintér Patrik

Bíró Martin
csapatkapitány

(Körmendi Darts Club)