A délután során különféle sportágak képviselői tartották meg bemutatóikat a csákánydoroszlói focipálya mellett felállított fedett színpadon, köztük a Körmendi Darts Club is, amelynek titkára, Szép Máté invitálta a jelenlévőket a kihelyezett két mobil állványhoz.

Az egyik táblát a gyermekek számra alacsonyabban helyezték el, a felnőttek a standard magasságú táblán próbálhatták ki tudásukat.

A játék szabályainak ismertetését követően bárki kipróbálhatta ezt a remek sportágat. A  klub legnagyobb örömére az egészen kis gyermekektől kezdve, az általános iskolásokon át, felnőttek és idősek is nyilat ragadtak. A nagy érdeklődésből kifolyólag szinte végig sorban állás volt mindkét dobóvonal mögött.

A dartsozni vágyók minden kérdésére a klub két aktív tagja, Bíró Béla és fia, Bálint is készségesen álltak rendelkezésre, tanácsokkal látták el a jelenlévőket. A körmendi dartsosok remélik, több résztvevővel találkozhatnak majd a jövőben a dobóvonalnál, hiszen többen nagyon ügyesen és határozottan engedték el nyilaikat a táblák felé, az utánpótlás kérdésére pedig kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a klub.

A délutánt egyértelmű sikerként könyvelte el mindenki, hiszen sok-sok emberhez jutott el a sportág szépsége.

(Körmendi Darts Club)