Jön a 132. MTE-ZTE örökrangadó – Ferencz Csabával

Ferencz Csaba: A Zalaegerszeg elleni mérkőzések mindig óriási meccsek, nagy várakozás előzi meg és mindig telt ház van ezeken a rangadókon. Fontosak mind a szurkolók és mind a játékosok számára.

0
362
9900.hu - Egis Körmend - ZTE KK

Szombaton este 6 órától rendezik a bajnokság örökrangadóját, a 132. MTE-ZTE összecsapást a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 26. fordulójában.

Az Egis Körmend az előkelő 2. helyről várja a rangadót és csak egy győzelemmel vannak lemaradva az éllovas Szolnakoi Olaj KK csapatától.

A ZTE jelenleg a 6. helyen áll a bajnokságban és csak egy pont a hátránya az 5., felsőházi rájátszást érő helyen tanyázó DEAC-hoz képest.

A körmendiek csapatkapitánya, Ferencz Csaba már sok ütközetet, rangadót megért, de számára is különleges a ZTE elleni meccs:

– A Zalaegerszeg elleni mérkőzések mindig óriási meccsek, nagy várakozás előzi meg és mindig telt ház van ezeken a rangadókon. Fontosak mind a szurkolók és mind a játékosok számára – mondta Ferencz.

Mindkét csapat számára nagy a tét, a körmendiek a középszakasz végére akár az első helyre is odaérhetnek, míg a zalaiak a felsőházért küzdenek.

– Nagyon nehéz meccsre számítok, egy ilyen rangadón minden megtörténhet. Felkészültünk rendesen, mindenki várja már, hogy pályára léphessen holnap. Természetesen nagyon szeretnénk győzni és kiszolgálni a szurkolóinkat, akik minden alkalommal sokat segítenek nekünk! – ecsetelte várakozásait Ferencz Csaba.

Egis Körmend – ZTE KK
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 26. forduló
Körmend, 2019. március 30., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Cziffra Csaba, Ádám József, Balog György Attila (Dr. Gencsev Plámen)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_1161

Élőképes közvetítés (MTE TV): https://youtu.be/yEmBdExWfX4

(9900.hu)