Rendőrségi hírek Vas megyéből

0
50

Az elmúlt 24 órában történt Vas megyében

A járőrök 2019. január 15-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a cáki lakost, aki – szóváltást követően – megütött egy másik személyt Szombathelyen. A nyomozók a 46 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A rendőrök ugyancsak előállították 2019. január 15-én azt a négy személyt, akik – szóváltást követően – bántalmaztak egy helyi lakost Jánosházán. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A négy helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, és velük szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Celldömölki Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Egy személygépkocsival közlekedő körmendi lakossal szemben intézkedtek a járőrök 2019. január 15-én, Őriszentpéter térségében. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi egy másik autóra kiadott hatósági jelzéssel ellátva vezette a járművet, ezért a Szentgotthárdi Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig büntetőeljárás indult.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársaink további kettő anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. január 15-én, Szombathelyen. Egy rábapatyi nő személygépkocsival közlekedett a Thököly Imre utcában, amikor haladása során a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elsodort egy gyalogost. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a megváltozott út és időjárási körülményeknek megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.

… hogy mindenki hazaérjen!

(police.hu)