A Fidesz Körmendi Szervezetének reagálása Bana Tibor kirohanásaira

1
50

A Fidesz Körmendi Szervezete az alábbi sajtónyilatkozatot juttatta el szerkesztőségünkbe, melyet változtatás nélkül közzéteszünk:

Az ellenzéknek az Adventi időszak sem szent

Az elmúlt napokban bemutatott ellenzéki színjáték és bohózat teljes mértékben szembemegy a magyar parlamentarizmus hagyományaival és annak működési alapelveivel, valamint az Adventi időszak várakozással teli szentségével.

Ehhez a balliberális kutyakomédiához csatlakozott Bana Tibor szentgotthárdi származású Jobbikos képviselő is. Az utóbbi időben saját személyes barátait eláruló, saját identitását teljes mértékben lecserélő, nem is olyan régen még az Iráni Iszlám Köztársaság zászlajával pózoló képviselő olyan minősíthetetlen hangnemet enged meg magának, olyan ordas nagy hazugságokat hangoztat a saját közösségi oldalain, hogy kezdünk aggódni a mentális egészségéért.

Szeretnénk emlékeztetni Bana Tibor urat, hogy újdonsült balliberális barátai voltak azok, akik kormányzásuk idején – Gyurcsány Ferenccel az élen – egymillió embert tettek munkanélkülivé, és kétszeresen adóztatták meg a munkásokat. A kormányzásuk idején pedig sokkal fontosabb volt a nemzetközi bankok érdekeit kiszolgálni, mintsem a dolgozó magyarokon segíteni.

Bana Tibor hazugságaival ellentétben a munka törvénykönyvének módosításáról szóló javaslat arról szól, hogy aki szeretne többet dolgozni, és szeretne ezáltal több pénzt keresni, az mindezt megtehesse. Ez önkéntes, azaz minden esetben a munkavállaló beleegyezése szükséges hozzá.

Javasoljuk Bana úrnak, hogy legalább az ünnepi időszak szentségét tisztelje meg azzal, hogy nem fröcsögi tele a közösségi médiát a saját hazugságaival! Az erre fordított energiákat pedig inkább az ünnepi készülődésre és a valós munkavégzésre fordítsa!

Körmend, 2018. december 12.

Fidesz Körmendi Szervezete

Comments are closed.