A teljes magyar ellenzék leszerepelt

1
44

A mai napon megszavazta az EP a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentést, a Sargentini-jelentés. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten a dokumentum elfogadásával kapcsolatban elmondta, Magyarországot és a magyar embereket azért ítélik el, mert “bebizonyítottuk, hogy a migrációra nincs szükség és a migrációt meg lehet állítani”.

Bana Tibor Facebook oldala

A körmendi térség jobbikos országgyűlési képviselője, Bana Tibor Facebook oldalán nyilvánított véleményt a dokumentum elfogadásával kapcsolatban:

“Orbán Viktor miniszterelnök felszólalása az Európai Parlamentben a Sargentini-jelentés vitájában álságos és hazug volt, nem véletlen, hogy még az Európai Néppárt frakcióvezetője, Manfred Weber is keményen bírálta a korrupt magyar kormány vezetőjét. A magyar kormányfő arról beszélt, hogy az Európai Unióban el akarják hallgattatni a másként gondolkodókat, miközben itthon éppen ő teszi ezt. A bevándorlás kérdésében a Jobbik álláspontja is egyértelmű, meg kívánjuk védeni hazánkat a migráció veszélyeitől, de meg fogjuk óvni a magyarokat Orbán bosszújától is, szabadságharcot indítunk a demokráciáért és kiállunk tisztességes honfitársainkért.”

A Fidesz Körmendi Szervezete reagált Bana Tibor nyilatkozatára, mellyel csatlakozott a baloldali ellenzék hazugságokkal teletűzdelt, hazánkat jogtalanul elítélő jelentés elfogadása mellé.

Fidesz Körmendi Szervezetének sajtóközleménye:

Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége bosszút akar állni országunkon, mivel a magyarok világossá tették, hogy nem fogadnak be bevándorlókat a saját országukba. Magyarországra azért irányul ilyen össztűz, mert egyenesen kijelentettük, hogy nem akarunk az otthonunkból bevándorlóországot csinálni. A „Sargentini-jelentés” pedig nem más, mint ennek a politikai bosszúnak egy leplezetlen eszköze.

Ahogy azt várni lehetett a baloldali ellenzék kiállt a hazugságokkal teletűzdelt, hazánkat jogtalanul elítélő jelentés elfogadása mellett. Ehhez a társasághoz csatlakozott az egykor nemzeti pártnak számító Jobbik és annak szentgotthárdi képviselője is. Bana Tibor éles kirohanást intézett Orbán Viktor miniszterelnök ellen az EP-ben elmondott tegnapi beszédét követően.  Elszomorító, hogy akkor, amikor összefogásra lenne szükség, hogy megvédjük a magyar szuverenitást, és kiálljunk a magyar emberek akarata mellett, akkor a magyar ellenzék pusztán politikai érdekei miatt elárulja Magyarországot és a magyar polgárokat. Bana képviselő nem először bizonyítja be, hogy csak és kizárólag a saját politikai karrierje érdekli, nem törődik a magyar emberek jövőjével és érdekeivel.

Úgy tűnik tehát, hogy a korábbi évszázadokhoz hasonlóan a XXI. századnak is megvannak a maga hazaárulói, akik saját megélhetésüket, saját érdekeiket előbbre helyezik a haza ügyénél. Mi ezzel szemben abban hiszünk, hogy minden nemzetnek és tagállamnak joga van ahhoz, hogy eldöntse, hogyan rendezi be  a saját életét a saját országában.  Mi úgy döntöttünk, hogy megvédjük a határainkat, és csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kikkel szeretnénk együtt élni a jövőben.  Kerítést építettünk, és megállítottuk az illegális migránsok százezreit.  Megvédtük Magyarországot, a magyar embereket és megvédtük Európát.

A jelenleg még hatalmon lévő brüsszeli bevándorláspárti elit azonban el akarja hallgattatni a magyarokat, amihez most éppen a bevándorláspárti Judith Sargentini szállítja a politikai vádiratot, az illegális migrációt nyíltan támogató és finanszírozó szervezetek és az idegen érdekeket kiszolgáló magyar ellenzéki pártok hathatós közreműködésével.

Ne felejtsük el ugyanakkor, hogy ennek az EP-nek már csak hónapjai vannak hátra, a jövő évi EP-választás fő tétje pedig éppen az, hogy a bevándorláspárti erők kezében marad-e Európa és kontinensük sorsa. Ne engedjük, hogy mások döntsenek helyettünk a saját jövőnkről!

Körmend, 2018. szeptember 12.

Fidesz Körmendi Szervezete