Az Egis Körmend sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy az új szezonban a csapat sportruházatának szállítója a Sport36.

A Mogyorósy Szilárd Emléktorna második napján megtartott sajtótájékoztató keretében bejelentett megállapodás értelmében a helyi kötődésű vállalkozás, a Zeus forgalmazza a termékeket, amelyek egyedi feliratozással már elkészültek a körmendiek számára, és ebben a mezben szerepelt a csapat a tornán.

Bódis Tamás, a Sport36 tulajdonosa a tájékoztatón elmondta, hogy a csapat öltöztetése mellett a szurkolók még jobb, teljeskörű kiszolgálása is a céljuk. A drukkerek minden terméket ugyanazzal a helyben készült dekorációval vásárolhatnak majd meg, ahogyan azt a játékosok viselik.

Az Egis Körmend hivatalos közleménye:

Zeusban az Egis Körmend

A Mogyorósy Szilárd Emléktorna második napján – a névszponzori megállapodás meghosszabbítása mellett – még egy sajtótájékoztatót is tartott az Egis Körmend, amelyen hivatalosan bejelentették, hogy a csapat sportruházatának szállítója ebben az évben a Sport36. A helyi kötődésű vállalkozás forgalmazza a Zeus termékeket, amelyek egyedi feliratozással már elkészültek a körmendiek számára, hiszen ebben a mezben szerepelt a csapat a tornán.

Bódis Tamás, a Sport36 tulajdonosa a tájékoztatón elmondta, hogy ez a megállapodás mérföldkő a Sport36 életében, amely számos sportklubnak illetve hazai sportszövetségnek is hivatalos szállítója, de a körmendiekkel most szerződött első alkalommal. Mint fogalmazott, itt több ponton találkoztak az igények és a lehetőségek, mindkét fél számára előnyös az együttműködés. Sőt, a csapat öltöztetése mellett a szurkolók még jobb, teljeskörű kiszolgálása is lehetővé válik.

A drukkerek minden terméket ugyanazzal a helyben készült dekorációval vásárolhatnak majd meg, ahogyan azt a játékosok viselik. Rövidebb átfutással, bárki hozzájuthat majd a mezekhez, pólókhoz, melegítőkhöz és minden máshoz, amit a csapat tagjai használnak majd.

Ráadásul a Sport36 minden körmendi bérletes számára jelentős, akár 40%-os engedményt is biztosít teljes árukínálatából.

A bérlettel rendelkezők az interneten is látható partneri, jóval kedvezményesebb áron vásárolhatnak a cégtől.

Németh Zsolt, klubunk ügyvezetője elmondta, hogy a mostani együttműködésnek köszönhetően teljesül egy régi vágya, amit biztosan a szurkolók közül is sokan szerettek volna már. Mégpedig az, hogy igaz legyen a régi szurkolói rigmus, mely szerint:

„Piros-fekete a szívünk,
Piros-fekete a mezünk.
Nincsen nekünk ellenfelünk!”

A gárda az emléktornán a fehér mezében lépett pályára, de a másik garnitúra piros-fekete lesz. Egészen pontosan fekete alapon oldalt piros csíkkal.

A szurkolók számára biztosított vásárlási lehetőségről később részletes tájékoztatást adunk majd.

(9900.hu, bckormend.hu)