Sajnos nincs saját közösségi tere a Castrum Sec-Dinamica Sportegyesület Körmend Kick-box szakosztályának. Ezért évente kétszer szerveznek közös programot, családi nap elnevezéssel.

Ezekre a rendezvényekre természetesen szeretettel várják az egyesület tagjainak a testvéreit, szüleit, nagyszüleit. Ezen kívül nagyban hozzájárul a közösség összekovácsolódásához, és a felkészülést is segíti az egyesületi tábor, amit az Őrségben tartanak. Mindkét program mindig nagy élményekkel szolgál a közösség tagjainak.

Ez az idén sem volt másképp, az első családi nap alkalmával. Nagy létszámmal utazott a Castrum Sec- Dinamica SE Körmend, a zalaszántói Sztúpához. Ott buddhista szerzetes kalauzolta és nagyon sok érdekes információt adott át az egyesület tagjainak és családtagjainak. Ezt követően egy szertartáson vehettek részt, ahol még jobban átélhették a lelki békét és a megnyugvást. Egyfajta meditációt is eszközöltek eközben, ami szintén segíti az egyesületben folyó munkát. A helyi vendéglátó egységben jó hangulatban közös ebédet fogyasztottak el. Mivel közel voltak a magyar tengerhez, ezért a következő programot a Balaton nyújtotta egy kiadós fürdéssel.

Az egyesület október elején indít kezdőknek edzéseket. Mindenkit szeretettel várnak, 7 éves kortól, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat. Azokat is, akik nem szeretnének a versenyzéssel foglalkozni, akik a mozgás szeretete, és az egészségük megőrzése miatt választanák ezt a nyugdíjas korban is végezhető testmozgást.

Amennyiben szeretnétek egy jó csapathoz tartozni, akkor válasszátok a Castrum Sec-Dinamica SE Körmend kick-box szakosztályát.

(Andorka Imre)