Bana Tibor nincs kibékülve V. Németh Zsolt alelnöki munkájával

1
40

A körmendi térség jobbikos országgyűlési képviselője, Bana Tibor szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében aggodalmát fejezte ki, hogy a szintén a térség képviselője, V. Németh Zsolt elutasította az összes általa benyújtott költségvetési módosító indítványt.

Bana csak reményét tudta kifejezni, hogy V. Németh bizottsági alelnökként legalább néhány javaslatot támogatni fog, de nem így történt. Igaz, Bana arról is megfeledkezik, hogy ezekről a javaslatokról előtte nem egyeztetett térségi képviselőtársával.

Alábbiakban változtatás nélkül közöljük Bana Tibor közleményét:

V. Németh Zsolt is szó nélkül leszavazta a körmendi választókerület fejlesztésére vonatkozó jobbikos költségvetési módosító javaslatokat

Szomorúan vettem tudomásul, hogy a körmendi körzet fideszes országgyűlési képviselője, V. Németh Zsolt a Költségvetési Bizottság alelnökeként elutasította az összes általam benyújtott költségvetési módosító indítványt, melyekkel a választókerületben élők helyzetén kívántam javítani. Reméltem, hogy bizottsági alelnökként legalább néhány javaslatot támogatni fog, de sajnos nem így történt.

A szükséges útfejlesztések, valamint az árvíz- és belvízvédelem problémáinak megoldása mellett az apátistvánfalviak, a csákánydoroszlóiak, a döröskeiek, a felsőmaráciak, a gasztonyiak, a harasztifalusiak, a körmendiek, a nemeskeresztúriak és a szentgotthárdiak érdekeit is semmibe vette a Fidesz, amikor a bizottsági ülésen érvek nélkül elutasították az általam beadott indítványokat.

Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke