kormend_varos.jpgKERÉKPÁROSBARÁT FEJLESZTÉS KÖRMENDEN

TISZTELT LAKOSSÁG! TISZTELT INGATLAN TULAJDONOSOK!

A körmendi kerékpárosbarát fejlesztés keretében egy 1,32 km hosszú biztonságos gyalog- és kerékpárút kerül kialakításra városunkban a IV. Béla király utca – Bástya utca csomóponttól a Mátyás király utca végéig, azaz az EGIS Gyógyszergyárig.

A beruházás célja, hogy városunk belterületén a fenntartható közlekedés feltételeit megteremtő közlekedésfejlesztés valósuljon meg, amely által még élhetőbbé válik környezetünk. A projekt további célja, hogy csökkenjen a kerékpáros balesetek száma, továbbá a növekedjen a fenntartható közlekedési módot választó lakosok részaránya, illetve a munkaerő mobilitása.

A kerékpár- és gyalogút az érintett útszakaszokon közvetlenül az úttal határosan nyugati oldalon kerül kialakításra.

A beruházás ideje alatt a kivitelező vállalkozó (BIT-ÉP Építőipari és Kereskedelmi Bt.) folyamatosan tájékoztatni fogja a tisztelt ingatlan tulajdonosokat az elvégzendő munkálatok sorrendjében. A műszaki ellenőri feladatokat, pedig a WESTBER Mérnöki Iroda Kft. fogja ellátni.

Kérem, a kivitelezés ideje alatt problémáik jellege alapján forduljanak bizalommal az alábbi kijelölt kapcsolattartók bármelyikéhez:

  • vállalkozó részéről: Papp Imre +36-30/197-1494
  • műszaki ellenőr részéről: Börzsei Csaba +36-30/955-5329
  • az Önkormányzat részéről: Projektfejlesztési és Kistérségi Iroda: 06-94/592-917 vagy projekt@kormend.hu

A munkaterület átadása 2018. június elsejei dátummal megtörtént, a kivitelezésben érintett lakosság folyamatos tájékoztatásban fog részesülni a projekt megvalósítása során.

A beruházás tervezett fizikai befejezésének napja: 2018. október 31.

A kivitelezési munkák alatt szíves türelmüket kérjük, hiszen esetenként megzavarhatjuk nyugalmukat, kényelmüket, de mindez az Önök érdekeit szolgálja, hiszen a munkálatok végére modernebb és biztonságosabb lesz Körmend kerékpáros közlekedése.

Bebes István
polgármester