Egis Körmend: ez a kecskeméti kirándulás is kudarcba fulladt

1
38

Hazai győzelmével egyenlített a Kecskemét

A Kecskemét 91-72-re legyőzte a vendég Körmendet a férfi kosárlabda NB I-ben csütörtökön, így az egyik fél harmadik győzeleméig tartó negyeddöntőben 2-2-re egyenlített.

A házigazdák 8-0-val kezdték a mérkőzést, és már az első negyed végére jelentős előnyre tettek szert (26-10). A második játékrészben tovább nőtt a különbség, a körmendiek csak a záró negyedben tudtak felzárkózni, de így is sima vereséget szenvedtek. A győztes csapatban hat játékos szerzett legalább tíz pontot.

A negyeddöntő utolsó, ötödik mérkőzését Körmenden rendezik szombaton. A továbbjutó a Szolnoki Olajjal találkozik az elődöntőben, amely hétfőn kezdődik és szintén az egyik fél harmadik sikeréig tart.

Online statisztika MKOSZ statisztika   A mérkőzés felvétele

Mestermérleg:

Forray Gábor: – Fantasztikus este volt, fantasztikus csapatom van. Jól kezdtünk, tökéletesen működött a gépezetünk. Szombaton úgy kell játszanunk Körmenden, mint most Kecskeméten.

Antonisz Konsztantinidesz: – Úgy tűnik, ha elhagyjuk Körmendet, semmi nem működik. Tudtuk, mit kell javítani a játékunkon, hogy Kecskeméten győzzünk, de a gyakorlatban ezt nem tudtuk megvalósítani. Sem a szakmai stábnak, sem a játékosoknak nincs joguk ilyen teljesítményt nyújtani körmendi dresszben. (nso.hu)

(9900.hu, MTI, nso.hu)