Bana Tibor: A Jobbiknak van egyedül hiteles miniszterelnök-jelöltje

0
6

A Fidesz az elmúlt hónapokban minden létező eszközt bevetett arra, hogy eltiporja a Jobbikot: a plakáttörvényt, a rendőrséget, a kormányhivatalt, az Állami Számvevőszéket, és közben még mindig nem tanulták meg, hogy az aljas támadásaik nem megtörik, hanem megacélozzák a pártot, ezért a Jobbik minden eddiginél erőteljesebb kommunikációs óriásplakátkampányt indít.

Óriási a tétje az országgyűlési választásoknak, Orbán Viktor is értse meg: április 8-án történelmi meccsre kerül sor, amit a Fidesz és a Jobbik fog lejátszani. Ha a Fidesz győz, a nép veszít, ha a Jobbik győz, a nép nyer – ha mi győzünk, ti nyertek.

Az eddigi Fidesz-győzelmekkel a magyar nép csak rosszul járt, mivel elveszítette a megélhetését, a lakhatását, az egészségét, a biztonságát, a külföldre üldözött gyermekeit és a magánnyugdíj-pénztári megtakarításait. Ezzel szemben a Fidesz milliárdos közbeszerzéseket, gigantikus vagyonokat, vadászkastélyokat, helikoptereket nyert. Ez az, aminek most véget kell vetni.

Most, április 8-án kell leváltani ezt a kormányt, mert nincs még négy évünk arra, hogy megállítsuk az elvándorlást, a bevándorlást, az egészségügy, az oktatás szétverését és véget vessünk a korrupciónak.

Csak a Jobbik képes gátat szabni a Fidesz tombolásának, mert nekünk van egyedül hiteles miniszterelnök-jelöltünk, kiforrott programunk és a legharcedzettebb 106 képviselőjelöltünk, akik nem azért akarnak győzni, hogy újabb Tiborczok és Mészárosok szülessenek, hanem azért, hogy a magyar nép végre nyertes legyen a saját hazájában.

Amit a magyar nép nyerhet a Jobbik győzelmével:

  • életmentő kórházakat, ahol nincs várólista és hálapénz,
  • modern oktatást, ahol az iskola az életre nevel,
  • európai béreket, adó- és járulékcsökkentéssel,
  • erős kisvállalkozásokat, felülről bebetonozott adórendszerrel,
  • kerítést határőrséggel és
  • korrupciómentes közéletet, a politikusokra kirótt dupla büntetéssel, ha kell, vagyonelkobzással

Ez a minimum, amit a magyar nép megérdemel, és ha a Jobbik győz, azzal nem egy párt, egy kollégiumi baráti társaság vagy egy kivételezett tolvajbanda fog nyerni, hanem a magyar orvosok, tanárok, diákok, vállalkozók, dolgozók, nyugdíjasok és mindenki, aki ebben az országban élni és boldogulni szeretne.