Négy új tűzoltó kolléga kezdi meg szolgálatát február 19-én a Sárvári és a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői a mai napon fogadták az újonc tűzoltókat.

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központban kiváló eredménnyel végzett tűzoltók február 16-án tettek tiszthelyettesi esküt Budapesten. Kámán Milán László, Faller Tamás, Avar István és Tóth András Géza tű. őrmesterek a mai napon állnak szolgálatba.

Az őrmestereket Dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Seper András tű. ezredes igazgató-helyettes és az igazgatóság vezetői fogadták a megyei igazgatóságon.

Az igazgató gratulált a kiváló eredményhez, amelyet elvárásként is meghatározott a szeptemberi tanfolyamkezdés során is. Az ezredes útravalóul elmondta, hogy a képzésen elsajátított ismeretek megfelelő alapként szolgálnak, ám a folyamatos tanulás elvárásként mutatkozik. Bátorította őket, hogy forduljanak majd bizalommal kollégáik felé, akiknek nyugodt szívvel tegyék fel a bennük felmerült kérdéseket. Dr. Bognár Balázs tű. ezredes sok sikert kívánt a szolgálati feladatok ellátásához, amelyhez az egyik legfontosabb a biztos családi háttér és a támogatás.

A köszöntőt és a parancs átadását követően a tűzoltóparancsnokok körbevezették a kollégákat a leendő szolgálati helyeiken, megismertették őket az állománnyal, valamint a rájuk váró feladatokkal.

Képgaléria