2017. május 12-éig várják három kategóriában a pályaműveket a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. általános- és középiskolás gyermekek részére kiírt, „A hulladék is érték!” című pályázatára.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. pályázatot hirdetett általános- és középiskolás gyermekek részére „A hulladék is érték!” címmel, amellyel csatlakozik a 2017-es gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjaihoz.

2017. május 26-28. között immár harmadik alkalommal rendezik meg a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivált. Az idei évben először nemcsak Gödöllő ad otthont a rendezvénynek, hanem 19 vidéki és 2 erdélyi város is csatlakozott, annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson környezetünk megismerésének és védelmének fontossága.

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. ennek jegyében a pályázati felhívásra érkezett pályaműveket, hulladékból készített kreatív tárgyakat 2017. május 26-án „A hulladék is érték!” című kiállításon mutatja be és díjazza, majd a díjazott pályaművek a fesztivál több helyszínén is kiállítja.

A pályázati feltételeket részletesen ide kattintva olvashatja. Jelentkezni a pályamű fényképének feltöltésével, a www.hermanottointezet.hu/ahulladekisertek oldalon keresztül lehet. Beküldési határidő: 2017. május 12. (péntek) 12 óra.