Az Egis Körmend idén is megrendezi a tavaly már nagy sikert elért sportkarácsonyt az idei utolsó, Tsmoki-Minsk elleni mérkőzéshez kötődően.

A körmendi kötődésű Soulwave együttes Kalandor című szerzeménye bekerült az Eurovíziós Fesztivál hazai válogatójának legjobb 30 felvétele közé. Tervek szerint élőben elhangzik ez a dal is az est folyamán.

További hír a klub háza tájáról, hogy a FIBA Europe Cup második körére a bérletek nem érvényesek, de a bérletesek számára kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak.

A klub teljes közleménye:

Klubunk az idén is megrendezi az elmúlt évben jól sikerült sportkarácsonyt az esztendő utolsó mérkőzéséhez kötődően.

A december 21-én esedékes FIBA Europe Cup találkozó közben és azt követően is számíthatnak szurkolóink meglepetésekre, szórakoztató programokra.

Mint december 8-án nyilvánossá vált, a körmendi kötődésű Soulwave együttes Kalandor című szerzeménye bekerült az Eurovíziós Fesztivál hazai válogatójának legjobb 30 felvétele közé. Terveink szerint élőben elhangzik ez a dal is az est folyamán.

A találkozót követően ismét sátras bulira várjuk szurkolóinkat, ahol a zene mellett meleg ételek és italok fokozhatják a hangulatot.

Csapatunk ekkor már a FIBA Europe Cup második körében szerepel, amelyben komoly, rangos európai ellenfelek érkeznek hozzánk. Az ő fogadásuk, megfelelő szintű ellátásuk komoly anyagi terhet jelent a klub számára.

Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a bérletek a FIBA Europe Cup második körének hazai mérkőzéseire nem lesznek érvényesek, de bérleteseink számára kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk.

Ülő bérleteseink számára három mérkőzésre szóló, kombinált jegyet kínálunk, összesen 3000 forintért.

A helyeket az első hazai mérkőzést megelőző 30 percig tartjuk fent. A megszokott helyekre szóló jegyeket a bérlet bemutatása ellenében adjuk ki. Ezt követően már nem tudjuk garantálni, hogy ugyanarra a helyre kapnak jegyet.

Álló felnőtt bérletesek számára a három mérkőzésre szóló kombinált jegy 2000 forintba kerül

Álló diák bérletesek számára 1500 forint lesz a három meccsre szóló kombinált belépő.

Ezekkel a lehetőségekkel tehát csak bérletes szurkolóink élhetnek.

A bérlet nélküli napijegyek árai a következők lesznek a nemzetközi kupamérkőzéseken:

  • Ülőjegy: 2400 forint
  • Felnőtt álló: 1900 forint
  • Diák álló: 1500 forint

A jegyeket már most szombaton, a Paks mérkőzés előtti nyitvatartási időben is meg lehet vásárolni. (19-től 20 óráig.) Illetve a vasárnapi mérkőzés előtt és azt követően is, így a más településekről érkező szurkolók számára is tudunk lehetőséget biztosítani a jegyek elővételben történő megvásárlására.

A klub vezetősége nevében kérjük szurkolóink megértését, és bízunk abban, hogy minél többen szurkolunk majd a csapatnak ezeken a találkozókon is!

21-én mindenki, aki eljön a találkozóra és részese lesz az azt követő programnak, vendégünk lesz egy kis harapnivalóra és forralt borra!

Köszöntsük együtt az év legszebb ünnepét és búcsúztassuk közösen a 2016-os évet a kosárlabda, a barátság, a jókedv jegyében!