A Körmendi FC jövőre is a Megyei I. osztályban indul

0
22

Tisztelt Körmendi Sportbarátok!

Sikeres és örömökkel teli szezonon vagyunk túl, hiszen csapatunk, a Körmendi Football Club a pályán kiharcolta a bajnoki címet, amellyel jogosulttá váltunk arra, hogy részt vegyünk az NB III-ért zajló osztályozó mérkőzéseken. A klub elnöksége azonban hosszas mérlegelés után úgy döntött, hogy a 2016/17-es bajnoki szezont is a Megyei I. osztályban fogjuk megkezdeni.

Nem volt egyszerű döntés, hiszen minden sportoló és minden sportvezető azért dolgozik, hogy minél magasabb osztályban, minél magasabb színvonalon mérettesse meg magát hétről-hétre. Ugyanakkor több tényezőt is figyelembe kellett vennünk a döntésünk meghozatala során.

Bebes István polgármester személyesen is egyeztetett a club vezetőivel és biztosított minket arról, hogy az NB III-as szerepléshez szükséges anyagi feltételek rendelkezésünkre állnának. Ettől függetlenül azonban az elnökség a szakmai szempontok figyelembe vételével úgy határozott, hogy az eredeti koncepciónak megfelelően a következő bajnoki kiírásban még a Megyei I. osztályban fogunk szerepelni. Célunk, hogy jövőre is egy ütőképes, bajnoki címre esélyes csapatot állítsunk össze, közben pedig megteremtsük azt a szakmai hátteret, amely alapfeltétele az NB III-ban való sikeres szereplésnek.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Bebes István Polgármester Úrnak, aki mindent megtett azért, hogy a csapat egy szinttel feljebb léphessen! Köszönet illeti meg a szurkolóinkat, akik az egész szezonban mellettünk álltak! Köszönöm továbbá a szakmai stábnak, hogy lelkiismeretes és minőségi munkájukkal elérték, sőt túl is teljesítették a szezon elején meghatározott elvárásokat!

Véleményem szerint, ha közösen tovább haladunk a megkezdett úton, akkor a terveknek megfelelően a 2017/18-as kiírásban már az NB III-ban is számolni kell a Körmendi Football Clubbal.

Körmend, 2016.06.06.

Sportbaráti üdvözlettel:

Budai József
Körmendi Football Club Elnöke