Bana Tibor: Szakmaiság – értékelvűség – érdekképviselet

0
19

2009-ben a fenti jelszavakkal indultam a Jobbik országos alelnökjelöltjeként. Tisztességes eredményt értem el, de utólag beláttam, hogy akkor még túl fiatal és tapasztalatlan voltam. Azóta hat év parlamenti képviselői munka áll mögöttem, sokat fejlődtem, úgy érzem, helyt tudtam állni tisztségeimben.

2012-től Vona Gábor felkérésére frakcióigazgató-helyettesként, majd 2014-től frakcióigazgatóként és az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának alelnökeként is lelkiismeretesen végeztem és végzem feladataimat. Büszke vagyok arra, hogy a Dunántúlon, és nálunk, a körmendi választókerületben is rengeteget erősödtünk az elmúlt időszakban. Meggyőződésem, hogy a fenti elveket a Jobbik országos alelnökeként is hitelesen tudnám képviselni, érdemben hozzájárulva ahhoz, hogy pártunk 2018-ban – alapértékeit megőrizve – átvehesse az ország irányítását. Elengedhetetlennek tartom, hogy kormányzóképességünk felmutatása mellett elveinkhez a végsőkig ragaszkodjunk.

Rengeteg biztatást, megerősítést kaptam, meghatározó személyek álltak mellém, ezért úgy döntöttem: belevágok. Szándékomról Szabó Gábor pártigazgatóval és Vona Gábor elnök úrral is egyeztettem, akik támogattak. Az irány jó, a kapitány adott, már csak a jó szelet kell befogni a vitorlába a választási győzelemhez. Tisztelettel kérem tagtársaim támogatását ehhez a felelősségteljes feladathoz!

Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik Vas megyei elnöke

Ui.: Kérdések, javaslatok esetén állok tagtársaim rendelkezésére a Facebookon vagy a bana.tibor@jobbik.hu e-mail címen.