Szponzori együttműködés a Körmendi Darts Club és a 9900.hu között

2016. február 14-én vasárnap este tartottuk a III. Körmendi Darts Bajnokság sorsolását. Szép számmal érkeztek a nevezők, hogy figyelemmel kísérjék a történéseket és megismerkedjenek ellenfeleikkel, akikkel a következő pár hónapban fognak megmérkőzni.

Óriási előrelépés, hogy a tavalyi 24-hez képest idén 35 játékos vág neki a szezonnak, ami hatalmas öröm számunkra. Ezek alapján 3db 9 fős és 1db 8 fős csoport került kialakításra. Február 22-én 17:30-kor a Kónya Kávéházban kezdődik a sorozat. Minden mérkőzés 4 nyert Legig tart illetve döntetlen is előfordulhat, akkor 3-3 állással zárul a találkozó. Kőkemény csoportokat sorsoltunk ki, ez köszönhető a játékosok fejlődésének, mivel egyre több versenyt szervezünk és sokkal több idegenbeli versenyre jutunk el. A színvonal garantált lesz ebben a bajnokságban. Kövessetek minket a Facebookon, keressétek a Körmendi Darts oldalát. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Szponzori együttműködés a Körmendi Darts Club és a 9900.hu között
A Club életében is történt egy fontos esemény, mivel a 9900.hu-val köttetett egy szponzori megállapodás, amely kizárólagos médiapartnerséget foglal magában. Ezzel a megállapodással óriási segítséget kaptunk a működéshez és a terveink megvalósításához. Köszönjük szépen!