Rendőrök szerveztek Mikulásvárást és labdarúgótornát

A Nemzetközi Rendőr Szervezet (International Police Association) Szombathelyi Szervezete 2015. december 4-én tartotta a tagok gyermekei részére az idei Mikulásváró ünnepséget. Az izgatott apróságok versekkel és énekekkel várták és köszöntötték a nagyszakállút, aki szaloncukrokkal és csomagokkal ajándékozta meg őket. A csillogó szempárok annyira elvarázsolták a Télapót, hogy még ölbe is vette a gyermekeket egy-egy fotó kedvéért.

 A Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület 2015. december 6-án tartotta a Mikulás Kupa teremlabdarúgó-tornáját, amelyen kilenc csapat versengett a kupagyőzelemért. A hagyományosan december elején rendezett rangadó szervezőinek a célja, hogy népszerűsítsék a teremlabdarúgást és elmélyítsék a sportbaráti kapcsolatokat. A benevezett csapatokat tíz rendőrségi dolgozó, egyesületi tag, vagy szolgálati nyugdíjas és két közvetlen családtag alkotta. A mérkőzések barátságos hangulatban, aktív szurkolás mellett zajlottak, ahol a meccsek szünetében a családok apró gyöngyszemei is megmutatták ügyességüket.

Az idén a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola csapata vihette haza az eddigi évek győztes csapatainak nevével ékesített vándorkupát. A torna gólkirálya Szandi Gábor lett, a legjobb kapus címet pedig Fábián Dávid címzetes rendőr törzsőrmester nyerte el.