Az Egis Körmend csapata az idén szeptember 18-19-én rendezi meg a Mogyorósy Szilárd Emléktornát, amelyre három neves külföldi csapatot hívtunk meg.

Itt lesz a horvát KK Zagreb, az osztrák Basketball Klosterneuburg Dukes, valamint Körmend legújabb testvérvárosának csapata, a BK Khimik Juzsnij. A torna mérkőzései mindkét napon 18 órakor illetve 20:15-kor kezdődnek. Az első napon, pénteken 18 órától rendezzük a KK Zagreb – BK Khimik Juzsnij találkozót, majd az Egis Körmend a Klosterneuburg ellen lép pályára. Másnap a két vesztes játszik a harmadik helyért, majd a torna döntőjét rendezzük meg az előző napi győztes együttessel. Várjuk szurkolóinkat a tornára, amelyre a felnőttek 1000, a diákok és nyugdíjasok 500 forintért vásárolhatnak napi belépőjegyet. A bérletek erre a tornára nem érvényesek.

Az Egis Körmend csapata az idén szeptember 18-19-én rendezi meg a Mogyorósy Szilárd Emléktornát, amelyre három neves külföldi csapatot hívtunk meg.

Itt lesz a horvát KK Zagreb, az osztrák Basketball Klosterneuburg Dukes, valamint Körmend legújabb testvérvárosának csapata, a BK Khimik Juzsnij.

A torna mérkőzései mindkét napon 18 órakor illetve 20:15-kor kezdődnek.

Az első napon, pénteken 18 órától rendezzük a KK Zagreb – BK Khimik Juzsnij találkozót, majd az Egis Körmend a Klosterneuburg ellen lép pályára.

Másnap a két vesztes játszik a harmadik helyért, majd a torna döntőjét rendezzük meg az előző napi győztes együttessel.

Várjuk szurkolóinkat a tornára, amelyre a felnőttek 1000, a diákok és nyugdíjasok 500 forintért vásárolhatnak napi belépőjegyet. A bérletek erre a tornára nem érvényesek.