Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Bronzmérkőzés – 2. mérkőzés
Zalaegerszeg, 2017. június 10., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Győrffy Pál, Frányó Péter, Bognár Tibor (Forrai Sámuel)

Online statisztika: http://195.56.77.56/n4/?hun_ply_37

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (zalasport.hu): https://youtu.be/5YdTO8uvRok

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Rájátszás, Döntő (2.) (kezdo5.hu)

Holnap megrendezik a magyar férfi A-csoport idei döntőjének és bronzcsatájának második meccseit – a mérkőzések beharangozóit olvashatjátok.

Zalakerámia ZTE KK (1-0) – Egis Körmend (0-1), 2017.06.10., szombat, 18:00

Itt is az idegenbeli együttes győzött elsőre, de egyrészt a bronzcsata két nyert találkozóig megy, másrészt a Körmend pocsék állapotban van. Lenzelle Smith nem vállalta a játékot szerdán (valószínűleg nem jószántából ült a padon), Parrish Petty-t két sportszerűtlennel szórták ki, így elvileg ő nem játszhat ezen az összecsapáson, Sterling Gibbsnek pedig úgy tűnt, hogy a térde megsérült, így gyakorlatilag a hátvédeknél elfogyott a Körmend. A ZTE nagyon jól használta ki a vasiak gyengeségeit az első mérkőzésen is, most hazai közönség előtt óriási lehetőség áll előttük, hogy lezárják a párharcot, és megszerezzék ezzel a bronzérmet – teljesen egyértelmű esélyesek jelen körülmények között.

Nagy hátrányban a körmendi kosarasok (vaol.hu)

KÖRMEND Szombaton 18 órától Zalaegerszegen rendezik a férfi kosárlabdabajnoki bronzcsata második felvonását. Az Egis Körmend a Zalakerámia ZTE KK vendége lesz.

Már azzal nehéz helyzetbe került az Egis Körmend együttese, hogy hazai pályán elvesztette az első találkozót, ezzel együtt a pályaelőnyét, de még nagyobb hátrányt jelent, hogy a két idegenlégiós irányító, Sterling Gibbs és Parrish Petty is kénytelen lesz kihagyni a visszavágót. Előbbi térdsérülése, utóbbi két sportszerűtlen hiba miatt kapott kiállítása okán.

A ZTE KK itthon már nem akar hibázni: cél a bronz (zaol.hu)

ZALAEGERSZEG – Szezonbeli utolsó vagy utolsó előtti mérkőzése előtt áll a Zalakerámia-ZTE KK, amely szombaton a férfi kosárlabda bajnoki bronzcsata második találkozóján fogadja a Körmendet. Természetesen eredményfüggő a zárás: ha a ZTE KK nyer, akkor övé a bronzérem, ha viszont nem…

…akkor kedden még találkozik a két csapat, hogy végleg döntsön. De a ZTE KK már nem akar Körmendre utazni.

Nem lehet más a célunk, mint a bronzérem megszerzése (ztekosar.hu)

A szombati mérkőzésre is a jelszó: „Mindenki fehérbe!”

A 2016-2017-es szezon utolsó hazai bajnokiját játssza csapatunk szombaton este 18 órakor. A Körmend elleni bronzcsata első mérkőzésén remek dobóformát mutatva sikerült idegenben nyernünk 107-94-re. Bencze Tamás vezetőedzőnk természetesen nagy fegyverténynek tartja, a sikeresen megvívott csatát…

Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend (Bb1.hu)

Zalaegerszeg – Gibbs és Petty biztosan nem játszik, Smith szereplése kérdéses.

Idegenbeli győzelmével közel került a bronzérem megszerzéséhez a Zalakerámia ZTE KK, amely szombaton hazai pályán akár meg is ünnepelheti a harmadik helyet a párharc második felvonásán. Bencze Tamás csapatából senki nem fog hiányozni, a vendég oldalon azonban több problémája is akad Potocniknak.


Térkép nem érhető el

Időpont 2017. június 10., szombat - 18:00

Kategóriák


Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend