Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Középszakasz – 6. forduló
Zalaegerszeg, 2017. április 20., csütörtök 19:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Kapitány Gellért, Frányó Péter, Tőzsér Dénes (Gincsai János)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/n6/?hun_2phu_812

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): http://www.youtube.com/channel/UCBXORYHQk9JVT26AXx8R2fA/live

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Középszakasz, 6. forduló (kezdo5.hu)

Zalakerámia ZTE KK (5., 19-11) – Egis Körmend (2., 21-9); 2017.04.20., csütörtök, 19:00

Érdekes találkozóra van kilátás, amelyen sok ismeretlen tényező van jelenleg. A hazaiak némileg váratlan vereséget szenvedtek a Falcótól hazai pályán, de az utolsó negyedes összezuhanásuktól függetlenül az azért elmondható, hogy kiváló formában vannak hetek óta. A Körmend az Alba ellen óriásit küzdött hat emberrel, a végén fordítottak, és be is húzták az összecsapást. Az egészen biztos, hogy lelkileg jó állapotban vannak, de nagy kérdés, hogy fizikailag milyenben, hiszen a listavezető ellen Petty, Allen és Dickerson sem tudták vállalni a játékot, Kromah sem teljesen egészséges, és bár egy mérkőzést a saját közönségük által buzdítva így behúzhatnak otthon, az azért komoly meglepetés lenne, ha ez sorozatban is sikerülne nekik – nem mellesleg nekik a pihenőnapjuk csak ezt követően jön, jelenleg vasárnap-csütörtök-vasárnap ritmus után kell megint csütörtökön pályára lépniük. Ha fel tudott épülni legalább 1-2 sérült, akkor megjósolhatatlan a meccs, ha megint legalább három légiós hiányzik majd a régóta maródi Horti Bálint mellett, abban az esetben Bencze Tamásék esélyei jelentősen megnőnek.

Meglepetésre készülnek a körmendiek (vaol.hu)

A ZTE vendége lesz csütörtökön az Egis Körmend az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság középszakasza második körének első mérkőzésén. A találkozón 19 órakor dobják fel a labdát.

A Zete legutóbb vereséget szenvedett hazai pályán. A Falco jobb utolsó negyedével magabiztosan nyert vasárnap, így már csak ezért is minden bizonnyal kettőzött erővel fog hajtani Bencze Tamás együttese. De az egerszegiek ettől függetlenül is mindig kihegyezve fogadják a piros-fekete riválist.

Csak hideg fejjel van esély győzni – A ZTE KK csütörtökön a Körmendet fogadja (zaol.hu)

Zalaegerszeg – Csütörtökön kettős kosárlabda mérkőzést rendeztek az egerszegi Zalakerámia Sportcsarnokban. Előbb 16 órától a ZTE NKK női együttese a DVTK-t fogadja, majd 19 órától következik egy régi “klasszikus” összecsapás. A Zalakerámia-ZTE KK a Egis-Körmend csapatát látja vendégül.

A 19 órakor kezdődő Zalakerámia-ZTE KK-Egis-Körmend férfi mérkőzés annál feszültebb légkörű találkozót ígér. Az NB I A-csoportjában a felsőház küzdelmeiben fordulóról fordulóra változik a sorrend, ez is mutatja, mennyire kiélezett itt a harc. A ZTE KK vasárnap hazai pályán kikapott a Falcótól, míg a Körmend két légiósát nélkülözve, csupán hat játékost csatasorba küldve megverte az éllovas Alba Fehérvárt. Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője erről is elmondta a véleményét, de előbb kitért arra, hogy megint nem tudtak a sportcsarnokban edzeni.

Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend (Bb1.hu)

Zalaegerszeg – Potocnik szerint meglepetés lenne a Körmend győzelme.

Csütörtök este a középszakasz felsőházának hatodik fordulójában a Zalaegerszeg ismét hazai pályán lép pályára. Bencze Tamás együttese a hétvégi vereséget a Körmend elleni győzelemmel feledtetné. A vasiak azonban az Alba Fehérvár ellen megmutatták, hogy lehetnek akármennyire tartalékosak, bármelyik csapatra veszélyesek.


Térkép nem érhető el

Időpont 2017. április 20., csütörtök - 19:00

Kategóriák


Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend