2001 óta két évente megrendezésre kerülő esemény immáron 9. alkalommal nyitja meg kapuit Körmenden a felújított Batthyány-Strattmann kastélyban. Kiállítás, zene, kultúra, Magyarország, Szudán.

A rendezvény ingyenes és minden korosztálynak ajánljuk:), ill. a megnyitó után is a kiállítás mindvégig ingyenesen látogatható.

Várunk sok szeretettel minden régi és új érdeklődőt, a tudásra szomjazókat, a fejlődésre vágyókat, a moderneket, a régimódiakat, az érdekeseket, az optimistákat, a pesszimistákat, a szkeptikusokat, a nyitottakat, a zárkózottakat, az egyedülállókat, a kapcsolatban lévőket, a zenekedvelőket, a ‘képnézegetőket, az utazókat, a divatgurukat és a kritikusokat… 🙂

“akkor értékes a vélemény, ha tudáson és tapasztalaton alapszik”

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1595625163798418

//—————————————————————————————

We welcome you to the 9th of our event held every 2 years since 2001, this year to take place in the newly restored Batthyány-Strattmann castle.

Exhibits, music, culture, Hungary, Sudan.

The event is free and is recommended for all ages :). Later, the exhibit will also be free of charge.

We welcome to all old and new visitors alike,those who are eager to learn, who want to develop,the modern and old fashioned, the uniques, the optimists, the pessimists, the skeptics,the open-minded and the close-minded, single pepole and those who are taken, music lovers, picture viewers, travellers, fashion-gurus and critics.. 🙂

“opinion is valuable when there is knowledge and experience”

Facebook page of event: https://www.facebook.com/events/1595625163798418

 


Térkép betöltése...

Időpont 2017. május 13., szombat - 17:00 - 20:00

Helyszín Körmend, Színház

Kategóriák


Szudáni napok/ Sudan days 2017- Kiállításmegnyitó