Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Középszakasz – 3. forduló
Szolnok, 2017. április 09., vasárnap 15:15 (TV: M4 Sport – 15:00)

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr:  Cziffra Csaba, Győrffy Pál, Török Róbert (Faidt Mihály)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/n6/?hun_2phu_806

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés: http://www.mediaklikk.hu/m4-elo

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Középszakasz – 3. forduló (kezdo5.hu)

Szombaton és vasárnap lejátsszák a magyar férfi A-csoport középszakaszának harmadik körét a felső- és a középházban – a forduló beharangozóját olvashatjátok.

Szolnoki Olaj KK (3., 18-10) – Egis Körmend (2., 19-8), 2017.04.09., vasárnap, 15:15

Komoly meccsre van kilátás Szolnokon, miután a hazaiak nincsenek ugyan bombaformában, de a Vojvoda nélküli, ZTE elleni meccset leszámítva eddig mindig megoldották valahogy, hogy legyőzzék ellenfeleiket a Tiszaligetben. A Körmendnek annyi előnye mindenképpen van, hogy egy hetet készülhettek az Olajból, hiszen az előző körben, tegnap nem játszottak, így frissebbek is lehetnek majd, illetve volt idejük átnézni, mit rontottak el január közepén, a 72-60-ra elbukott összecsapáson – azon egyébként Kromah és Dickerson még nem volt a csapat tagja, ennyivel beljebb vannak most Gibbs helyett (amennyiben marad az eddigi pihentetési szisztéma). A hazaiak Zalaegerszegen egészen botrányos védekezést és pattanózást mutattak be – volt erre már példa egyébként a szezon korábbi részében is, de akkor összeszedték magukat utána. A vasi együttes jelenleg jobb csapat, de az Olaj az ő játékukat is szépen el tudja rontani hazai pályán – szoros meccs várható.

Szolnoki túra – Egy jó ellenfél vár a Körmendre (vaol.hu)

Körmend – Vasárnap, 15.15-ös kezdéssel rendezik a Szolnoki Olaj KK-Egis Körmend férfi kosárlabda-mérkőzést a bajnoki középszakasz felsőházában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Az év elején nem sikerült nyerni a címvédő otthonában, igaz, akkor nem játszott Parrish Petty, Sterling Gibbs pedig csak második mérkőzésén lépett pályára piros-feketében. Azóta sok minden változott, hiszen megérkezett a csapathoz Lasan Kromah és Cole Dickerson, velük pedig az alapszakasz záró fordulójában magabiztosan győzték le a Szolnokot a körmendiek.

Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend (Bb1.hu)

Szolnok – Tud javítani a hazai csapat a hibáin, vagy ismét körmendi siker születik?

Az alapszakasz-harmadik Szolnok a második Körmendet fogadja a felsőház harmadik fordulójában, vasárnap kora délután. A két csapat legutóbbi találkozását a vasiak nyerték 103-82-re, de a Körmend vezetőedzője, Gasper Potocnik szerint csapatának el kell felejtenie azt a győzelmet – a szolnokiak ezzel szemben nagyon is jól emlékeznek a találkozóra, és szeretnének visszavágni a vereségért.

A Körmend ellen javíthat az Olaj (szolnokiolaj.hu)

Rendhagyó időpontban, vasárnap 15:15-kor kezdődik a mérkőzés a Tiszaligeti Sportcsarnokban

Egy biztos, a felsőház csütörtöki második fordulójának nyertese nem a címvédő Olaj legénysége. Nem elég, hogy a piros-feketék 97-89-es vereséget szenvedtek Zalaegerszegen, a szombathelyi Falco legyőzte 69-62-re a listavezető Alba Fehévárt. Mindezeknek köszönhetően a csütörtökön szabadnapos Körmend megtartotta pontelőnyét, a ZTE és a Falco pedig befogta a Szolnoki Olaj csapatát.


Térkép nem érhető el

Időpont 2017. április 09., vasárnap - 15:15

Kategóriák


Szolnoki Olaj KK – Egis Körmend