PVSK-Pannonpower – Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Negyeddöntő – 2. mérkőzés
Pécs, 2017. május 12., péntek 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Cziffra Csaba, Győrffy Pál, Rácz Zsolt (Balogh László)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/n6/?hun_ply_7

http://kosarsport.hu/live

Rádióközvetítés: http://www.pecsradio.hu/

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Rájátszás, Negyeddöntő (2.) (kezdo5.hu)

Ma elkezdődnek a magyar férfi A-csoport rájátszásában a negyeddöntők második mérkőzései, illetve indul a playout is – a meccsek beharangozóit olvashatjátok.

PVSK-PANNONPOWER (1-0) – Egis Körmend (0-1), 2017.05.12., péntek, 18:00

A Pécs volt az egyetlen vendégcsapat szerdán, amely el tudta venni a pályaelőnyt, így természetesen jó hangulatban és önbizalommal telve készülhetnek most Csirke Ferencék – sok mindent nem kell változtatniuk a játékukon, mert ha nem is dobnak úgy, mint két napja, ha hasonlóan higgadtak maradnak, és kevés hibával lehozzák a meccset, most is simán lehet keresnivalójuk. A Körmend egészen botrányos védekezést és “csapatjátékot” mutatott be, azzal egészen biztos, hogy most is vereséget fognak szenvedni (a Pécs összesen három zakót szenvedett el az egész idény során otthon). Ettől függetlenül a körmendiek kerete papíron továbbra is jobb, nagyon fogadkoznak, hogy most majd megmutatják – kérdés, ebből mi valósul meg a pályán, hiszen azt gondolná az ember, hogy a motivációval egy PO-ban nem lehet gond, aztán szerdán láttuk, hogy mégis. Ha a Körmend kicsit összekapja magát, és a Pécs sem izgulja el a dolgot, az alapelképzeléseket dobóformától függetlenül meg tudják csinálni, akkor ez egy kifejezetten jó és szoros meccs lehet.

Újra pályaelőnyt szeretne az Egis Körmend (vaol.hu)

KÖRMEND – A hétvége helyett már pénteken folytatódik az Egis Körmend és a PVSK-PANNOPOWER férfi kosárlabdacsapatainak párharca a bajnoki elődöntőbe jutásért. Ezúttal Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban csapnak össze a felek, a labdát 18 órakor dobják fel.

Ahogy a vezetőedző és a csapatkapitány is megfogalmazta a szerdai találkozó után, a körmendiek a szezon talán legrosszabb teljesítményét nyújtva szenvedtek sima vereséget saját szurkolóik előtt, akik végig kitartottak mellettük. Ezzel pedig oda is lett az alap- és középszakaszban megszerzett pályaelőny.

Pécsi VSK-PANNONPOWER – Egis Körmend (Bb1.hu)

Pécs – A hazaiknál Smith játéka kérdéses; a vendégek edzője, Gasper Potocnik változásokat remél.

Nem sok idejük volt a csapatoknak a pihenésre, ugyanis két nappal a PVSK körmendi győzelme után a két negyeddöntős gárda már Pécsen találkozik egymással a párharc második mérkőzésén. A mecsekiek a kettő-nullás előnyért, a vasiak az egyenlítésért szállnak harcba péntek este.

Jöhet a második lépés (pvsk-panthers.hu)

Hazai pályán folytatjuk a Körmend elleni negyeddöntőt pénteken este.

Ahhoz, hogy egy csapat bejusson az elődöntőbe, három lépés kell megtennie. Tekintve, hogy szerdán remek játékkal legyőztük a Körmendet idegenben, a lépéselőny nálunk van, így a péntek esti hazai találkozó tétje nem kisebb, mint hogy sikerül-e ezt az előnyt megtoldani egyel.


Térkép nem érhető el

Időpont 2017. május 12., péntek - 18:00

Kategóriák


PVSK-Pannonpower – Egis Körmend