Kaposvári KK – Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 4. mérkőzés
Kaposvár
, 2017. október 14., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Földházi Tamás, Ádám József, Mészáros Balázs dr. (Pázsitka Ferenc)

Online statisztika: http://kosarsport.hu/live

http://netcasting.webpont.com/n6/?hun_824

Élőképes közvetítés (MTEtv): http://www.youtube.com/channel/UCBXORYHQk9JVT26AXx8R2fA/live

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 4. forduló (kezdo5.hu)

A forduló egyik rangadója lesz ez, hiszen két hibátlan együttes találkozik majd Kaposváron. A hazaiak a hét közben kiválóan megoldották az első két körben nagyot játszó MAFC erősségének kijátszását, Dunn és Evans vezetésével átrohantak a budapestieken, most viszont merőben más játék kell majd, hiszen a 11-12 fős aktív rotációval bíró Körmend látogat hozzájuk, akikkel már egyáltalán nem biztos, hogy megéri felvenni a futóversenyt. A vasiak a hét közben Romániában győztek, úgyhogy nekik a hazaúttal meg a kaposvári kiruccanással ez egy fárasztóbb hét lehet, és néggyel több találkozót vívtak már, mint a hazaiak, viszont mélységben összehasonlíthatlan a keretük a somogyiakéval. Ha a svéd és a román utazások nem nagyon szedték szét a társaságot, akkor valamivel esélyesebbnek is tartom őket még idegenben is, de ha a Kaposvár összeszedi a legjobb védekezését, bőven lehet keresnivalójuk – a Körmend a MAFC ellen is majdnem megégett, ott a győzelem ellenére is nagyon gyengén játszottak a vasi piros-feketék, és annyi Kaposváron biztosan nem lesz elég nekik, ott mindenki megszenvedett az utóbbi években.

Kaposvárra látogat az Egis Körmend (vaol.hu)

Szombaton 18 órától a bajnokságban még szintén veretlen Kaposvári KK otthonában lép pályára az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapata a hazai pontvadászat 4. fordulójában.

Kaposvári KK – Egis Körmend (Bb1.hu)

Két hibátlan csapat találkozik. Szombat este 18 órától két hibátlan csapat találkozik egymással a Kaposvár-Egis Körmend összecsapáson. A FIBA Europe Cup csoportkörébe bejutó vasiak a MAFC-ot és a Jászberényt győzték le eddig a bajnokságban, csakúgy mint a somogyi együttes.

Értékmérő rangadó következik (delfinek.hu)

Szombaton 18 órakor az Egis Körmend együttesét fogadja csapatunk a Kaposvári Városi Sportcsarnokban. Igazán értékmérő feladat vár csapatunkra. Az élvonalbeli pontvadászatot két győztes meccsel kezdő somogyiak az Egis Körmend alakulatát fogadják a Kaposvári Városi Sportcsarnokban.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. október 14., szombat - 18:00

Helyszín Kaposvári Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Kaposvári KK - Egis Körmend