Falco KC Szombathely – Egis Körmend
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 18. forduló
Szombathely, 2018. március 4., vasárnap 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Kapitány Gellért, Praksch Péter, Farkas Gábor (Páli Kálmán)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_925

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (HungarySport Online): https://youtu.be/U3pvUcstncw

Élő közvetítés

Sajtószemle

Szurkoljunk együtt tiszta szívből, sportszerűen! (bckormend.hu)

Március 4-én, vasárnap, 18 órától rendezik meg a vasi kosárbarátok által kiemelt figyelemmel követett szomszédvári rangadót, a Falco-Vulcano Energia KC – Egis Körmend összecsapást. A hírek szerint ismét telt ház és remek hangulat várja majd a két gárdát, amihez természetesen a szép számú vendégtábor is hozzájárult eddig is, minden alkalommal. Hogy most is így lesz, arra garancia lehet az, hogy az erre a célra biztosított belépők is az utolsó darabig elfogytak.

Fontos információk (falcokc.com)

A mérkőzés napján: kapunyitás: 17 órakor, pénztár-nyitás: 16 órakor

Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy a fokozott érdeklődésre való tekintettel időben érkezzenek!

Sajtó Akkreditáció: kérjük a Sajtó képviselőit, hogy a mérkőzés napján 15 óráig akkreditálni szíveskedjenek a mailto:falco@falcokc.t-online.hu?subject=Sajtóakkreditáció email címen.

Forgalomkorlátozás Szombathelyen a Falco-Körmend meccs idején (kormend.hu)

Az Aréna Savaria Sportcsarnokban 2018. március 4-én tartandó kosárlabda-mérkőzés miatt az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.

Lezárásra kerül:

2018. március 4-én 16 óra 30 perctől
2018. március 4-én 21 óráig

a Hadnagy utcának a Lipp Vilmos utca és az Eperjes utca közötti szakasza.

A hazai szurkolók a Sportcsarnokba az Eperjes utcai főbejáraton keresztül juthatnak be és a mérkőzést követően ugyanitt hagyhatják majd el az épületet; a vendégszurkolók mozgása pedig a Lipp Vilmos utca felől biztosított.

A lezárással érintett területre – az ellenőrzést követően – az engedéllyel vagy érvényes belépőjeggyel, vagy lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be.

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 18. forduló (kezdo5.hu)

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely (14-5, 3.) – Egis Körmend (15-4, 2.)

Vasi El Clásicót rendeznek vasárnap, a Falco a Körmendet fogadja. Azt a korábbi években már tapasztalhattuk, hogy ebben a párosításban lényegében tökéletesen mindegy, hogy az állományokban ki hogyan áll, vagy hogy milyen formában voltak előtte a csapatok, megtippelhetetlen, hogy mit fog hozni a rangadó. Idén eddig mindkét gárda kiválóan szerepel, hiszen a Szolnok mögött ez a két együttes foglal helyet a tabellán, és a hazaiak ugyan kiestek a FIBA Europe Cup első csoportkörében, a Körmend viszont még mindig “áll”, nyolcaddöntőt játszanak Gasper Potocnikék. A kupahétvégén a Falco betegségektől, sérülésektől tizedelve is ezüstérmes lett, a Körmend pedig nagy csatára kényszerítette az Albát a negyeddöntőben, ami az addigi idei találkozásaikat nézve már nagy előrelépés volt. Mindkét gárda adott válogatottakat, nem is egyet, ráadásul a Falco négyese (Perl, Váradi, Govens, Tóth) kifejezetten nagy szerepet játszott a lengyelek elleni mérkőzés megnyerésében, amikor a harmadik negyedben egyszerre került ez a négy játékos a pályára, és meglépett válogatottunk. A Körmend közben két Alpok Adria Kupa mérkőzést is lejátszott, így a szünet ellenére elmondható, hogy ők a fáradtabbak valamivel – hogy az ottani kiesés hatással van-e mentálisan bármennyire is a játékosokra, az azért kétséges. Tovább a teljes cikkhez >>>

A sárga-fekete együttes vasárnap látja vendégül szomszédvári riválisát (vaol.hu)

Megyei rangadóval folytatódik az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság: vasárnap 18 órától az Egis Körmendet fogadja a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely.

Így készülnek a kosarasok a vasi El Classicóra (hungarysport.hu)

Két, a válogatottságtól visszavonuló játékos is bizakodó a megyei rangadó előtt. Tóth Norbert és Ferencz Csaba hétfőn még egy csapatban – a lengyelek ellen – küzdöttek a győzelemért. Ezúttal pedig már farkasszemet néznek. Mindkét kosaras többször átélhette ennek a megyei rangadónak a varázsát, így sok újdonsággal nem tudják meglepni riválisukat. Nézzük, hogy milyen előjelekkel várják a kosarasok a Falco-Körmend összecsapást.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend (Bb1.hu)

Vasárnap este 18:00-tól Falco-Körmend rangadót rendeznek. Szrecsko Szekulovics együttese 14 győzelemmel és 5 vereséggel a harmadik helyen áll a tabellán, míg az MTE 15-4-es mérleggel a második. A két csapat őszi mérkőzésén 91-76-ra nyert a Körmend.

 


Térkép betöltése...

Időpont 2018. március 04., vasárnap - 18:00

Helyszín Szombathely, Arena Savaria

Kategóriák


Falco KC Szombathely - Egis Körmend