Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Alapszakasz – 7. forduló
Körmend, 2017. november 04., szombat 18:00

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Földházi Tamás, Tőzsér Dénes, Frányó Péter (Fekete László)

Online statisztika: netcasting.webpont.com/n6/?hun_842

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (MTEtv): http://www.youtube.com/channel/UCBXORYHQk9JVT26AXx8R2fA/live

Sajtószemle

Bemelegítés – A-csoport, Alapszakasz – 7. forduló (kezdo5.hu)

A Körmend az egy kaposvári kisiklását leszámítva nagyon magabiztos – a hétközi meccsen, a Keravnos ellen nagy előnyt adtak le, de végül hosszabbításban nyerni tudtak. Kérdés, hogy ez fizikálisan mennyire viselte meg őket, mert a vasi piros-feketék dolgoznak a legmélyebb rotációval az egész mezőnyben, egyáltalán nem biztos, hogy kihatással lesz rájuk a szerdai túlóra. A ZTE 0-3 után három győzelemből érkezik erre a meccsre, de azért hozzá kell tenni, hogy a három sereghajtót verték, a gyenge formában lévő Albát, a MAFC-ot és a Jászberényt. Az igazi teszt most jön Bencze Tamásék számára, hogy mennyire tudtak kilábalni a gödörből – igaz, most a másik végletet kapják meg, hiszen a bajnokság egyik legjobb csapatának otthonában kell bizonyítaniuk. A vendégeknél erős kérdőjelek vannak még azért játékban – többen (Vaughn, Radic, Benke) egészen stabilan teljesítenek az utóbbi időben, Mohácsi és Horváth Ákos is hozzáteszik a magukét rendszeresen, de Jeffers és főleg Szabó Zsolt adott napi formája kérdéses. Utóbbi jó teljesítménye nélkül valószínűleg nem lesz esélye most a zalaegerszegieknek, de a Körmend tőle függetlenül is esélyesebb, ha tudja tartani az előző két hétben látott formáját, és a ZTE nem tud előhúzni hasonló védekezést, mint hét közben a ciprusi Keravnos.

Férfi NB I: a 7. forduló beharangozója (kosarsport.hu)

Körmend-ZTE örökrangadót rendeznek Vasban szombaton este hat órától. A piros-feketék remek formában vannak, a nemzetközi kupában veretlenül elsők csoportjukban – szerdán a ciprusi Keravsznoszt verték hosszabbítás után, a magyar bajnokságban pedig négy győzelemmel és egy vereséggel állnak. A zalaiak a gyengébb kezdés után zsinórban három győzelmet arattak, és már ötven százalékos mérleggel tizedikek a tabellán.

Kosárlabda: Körmend–ZTE: a 129. örökrangadó (vaol.hu)

KÖRMEND Szombaton 18 órától a legrégebbi rivális, a Zalakerámia ZTE KK lesz az Egis Körmend vendége a városi sportcsarnokban, a férfi kosárlabdázók élvonalának 7. fordulójában.

A taktika megvan a Körmend ellen (zaol.hu)

ZALAEGERSZEG Szombaton valószínűleg ismét megtelik az Egis-Körmend csarnoka, hiszen a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a Zalakerámia-ZTE KK lesz a vendég 18 órától. Az örökrangadó előtt Bencze Tamás, a ZTE KK vezetőedzője fontosnak érzi, hogy csapata negyven percig koncentrált tudjon maradni.

Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK (Bb1.hu)

Körmend – Telt ház, parázs hangulat és nagy csata várható a szomszédvári rangadón.

Szombaton este a Zalakerámia ZTE KK csapatát látja vendégül az Egis Körmend a bajnokság 7. fordulójában. A szomszédvári rangadó esélyesei a hazai pályán eddig veretlen vasi piros-feketék, ám a szezont gyengén kezdő zalaiak formájára sem lehet panasz, hiszen legutóbbi három meccsükön győztesen hagyták el a pályát.


Térkép betöltése...

Időpont 2017. november 04., szombat - 18:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Zalakerámia ZTE KK