mte-logo.jpgEgis Körmend – Szolnoki Olaj KK
Férfi kosárlabda NB1 A-csoport, Elődöntő – 2. mérkőzés
Körmend, 2018. május 31., csütörtök 19:00 (TV: M4 Sport ÉLŐ)

Játékvezetők és MKOSZ Ellenőr: Cziffra Csaba, Kapitány Gellért, Győrffy Pál (Bodrogváry Iván)

Online statisztika: http://netcasting.webpont.com/?hun_2ply_23

http://kosarsport.hu/live

Élőképes közvetítés (M4 Sport): https://www.m4sport.hu/elo/

Sajtószemle

Körmend–Szolnok második felvonás (vaol.hu)

A második elődöntős mérkőzésére készül az Egis Körmend kosárcsapata a Szolnoki Olaj ellen. A vasiak számára szinte csak a győzelem elfogadható csütörtökön (19.00, M4 Sport), vereség esetén igen nehéz helyzetbe kerülnének Ferenczék.

Bemelegítés – A-csoport, Elődöntő – 2. mérkőzés (kezdo5.hu)

A másik ágon is a pályaelőnyből induló csapat nyert, a Körmend azonban 35 percig kifejezetten jól tartotta magát Szolnokon, abból építkezhetnek a mostani, hazai meccsre is. Kérdés, hogy hazai pályán ezúttal is teljesen másik arcukat mutatják-e játékban, mint ahogy az a negyeddöntőben történt – akkor a KTE ellen jelentősen jobban teljesítettek saját közönségük előtt. Ha igen, kifejezetten jó találkozó lehet ebből, ha viszont a fáradtság ezúttal is kiütközik, ahogy az előző összecsapás utolsó 5 percében, akkor komoly esélye van az Olajnak arra, hogy idegenből is győztesen távozzon – sokkal pihentebb jelenleg Dragan Alekszics együttese. A vendégeknél Vojvoda Dávid láthatóan nincs még csúcsformában azt követően, hogy az ASE ellen betegség miatt két meccset is kihagyott, de a Perry-Ford-Milosevics-Andric sor kiegyensúlyozott produkciót nyújt nagyon. A Szolnoknál nagyjából belőhető a színvonal, amit hozni fognak, maximum az lehet talány, hogy ezúttal is olyan gyengén dobnak-e kintről, ahogyan azt az első találkozón tették. A nagyobb kérdés a Körmend – papíron még a vasiak pályáján is favoritnak számít az Olaj, de egy jobbik arcát mutató Körmenddel ez is így kiváló meccs lehet. A találkozót az M4 élőben közvetíti 18:45-ös műsorkezdettel.

Folytatás csütörtökön Körmenden (szolnokiolaj.hu)

A 92-72-es hétfői végeredmény nem biztos, hogy kiindulási alapja lehet a második mérkőzésnek. Ráadásul a Körmend az első meccsel ellentétben most rá tud pihenni a találkozóra. A körmendi csarnoknak egyedülálló atmoszférája van, ellenfélként nem számít igazán kellemes élménynek az ott eltöltött négy negyed.

Egis Körmend – Szolnoki Olaj KK (Bb1.hu)

Körmenden mindenki tisztában van vele, hogy mekkora a tét. Csütörtökön este, 19:00-tól az Egis Körmend a Szolnoki Olaj KK-t látja vendégül az elődöntőbeli párharc második összecsapásán. Az első mérkőzést hétfőn játszották egymással a felek, s bár a szombaton még mindent eldöntő, ötödik meccset vívó Körmend sokáig jól tartotta magát a Tiszaligetben, végül 92-72-re nyert Dragan Alekszics csapata.


Térkép betöltése...

Időpont 2018. május 31., csütörtök - 19:00

Helyszín Körmend, Városi Sportcsarnok

Kategóriák


Egis Körmend - Szolnoki Olaj KK